• Kinya

    Varmrökt Lax

    Jag hade struntat i peston och haft en romsås till (crème fraiche, ishavsrom och rödlök). Till det är det gott med kokt potatis, potatissallad eller bakpotatis. Den varmrökta laxen behöver inte värmas.

  • Kinya
    Lovey skrev 2011-03-25 12:05:54 följande:
    Jag vill ha det som det står i receptet. Men firren är ju redan sabbad. Blä.

    Pressad potatis till. 
    Om du vill ha det som det står i receptet får du nog köpa den laxen som det står om i receptet. Varmrökt lax har en alldeles egen smak och färsk lax är inte utbytbart mot varmrökt lax. Man får en helt annan smak med varmrökt lax.
  • Kinya
    Lovey skrev 2011-03-25 12:09:35 följande:
    Haha, ja det blir kanske en sensation ändå

    Tack för hjälpen :) 
    Ja, alltså, det kan ju bli jättegott! Men det blir en annan rätt av det.
Svar på tråden Varmrökt Lax