• Tattyn

    Höstbebisar i Umeå 2011

    Det är varmare än man tror i en lift, dels är det väldigt vindskyddat och dels väldigt ombonat med "locket" på. En fårskinnspläd + en fleeceoverall räcker långt, sen kan man alltid ha med extra filtar att lägga på bebisen om det blir kallare när man är ute. Jag har för mig att allmänna rekommendationerna är att man inte ska gå ut med bebisar om det är under - 18.

  • Tattyn

    Jag har med kikat på lodger, de verkar smidiga, Inara föddes ju i mars så det var inte så jättekalt då, så hon klarade sig emd bara fårullspläden och filtar och nu i vintras så använde vi åkpåsen som vi fick med när vi köpte vagnen, en stor fleecefodrad sak, funkade toppenbra. Men det lär väl behövas en smidig åkpåse eller nåt nu i vinter till mini med.

  • Tattyn

    Jag brukar vara väldigt frusen av mig så kofta är nåt jag alltid har vintertid, förhoppningsvis räcker det bra med tröja + kofta för mjölkstockning är jag inte sugen på.

    Errika: Välkommen Vi är några stycken som bort på Ålidhem, men vi är rätt spridda runt stan annars.
    Vi ställer mer än gärna upp som "levande uppslagsverk" om det är något du funderar över, det är bara att fråga på

  • Tattyn

    Ullkupor tror jag går att köpa på apoteket, de brukar ha en hel den bra saker som rör amning och bebisar i allmänhet.

  • Tattyn

    Åh jag klarar inte av att gå längre sträckor längre, eller snarare jag klarar inte av att gå. Idag var jag och lämnade Inara på dagis, som ligger ca 600meter hemifrån, hämtade henne på eftermiddan och sen åkte vi ner till Ströpilen en snabbrund och min rygg känns som den ska gå av. Dessutom har mitt carpaltunnelsyndrom blivit värre så nu gör det ont i högerhand/underarm mest hela tiden *yay*

    Ja, ja ska vi se på den ljusa sidan så är det ju inte så länge kvar tills mini kommer, och bara att känna henne böka runt i magen gör att jag glömmer allt det onda

  • Tattyn

    Nä, med lite tur är det inte mer än nån vecka kvar nu

    De enda skorna jag kan ha är mjuka ballerinaskor som töjer sig eftersom fötterna sväller, fördelen är att det bara är att sticka i fötterna, nackdelen är att fötterna blir väldigt blöta om det regnar *S*

  • Tattyn

    Ja det är ju typiskt att det ska regna när man är "felklädd". Jag har lyckats gå och hämta dottern på dagis flera gånger och hamnat mitt i spöregnet, det har varit uppehåll på väg till dagis, men när jag kommit ut så har det spöregnat, så jag har blivit dyngsur men turligt nog så har jag ju regnskydd till vagnen så dottern har varit torr.

  • Tattyn

    Ja det är konstigt det där. Förkylningar är inte kul, Inara drog hem lite trevliga dagisbaciller så både jag och maken åkte på världens jätteförkylning, inte kul.

  • Tattyn

    Nu är det bara lite snuva kvar hos lillfian annars har vi blivit av med förkylningarna.
    Vi var och hämtade blöjhinken förra veckan när vi ändå hade vägarna förbi, då hade de precis fått in dom.

    Jag har 2 veckor kvar till BF men det känns ändå litegranna som att jag är inne på övertid eftersom jag nu gått längre i denna graviditeten än vad jag gjorde när jag väntade dottern. Hon kom i V 37+4 och idag är jag  i v37+5.
    Inga känningar än så länge, lite sammandragningar bara.

  • Tattyn

    Ja nu får bebisen verkligen komma när som helst för hon är ju fullgången nu. Jag känner inte att jag vill göra alltför mycket nu heller, eller åka iväg för långt just om det skulle starta.

    Jag har en blogg, www.karhed.se

Svar på tråden Höstbebisar i Umeå 2011