• Äldre 9 Apr 22:48
    17689 visningar
    34 svar
    34
    17689

    Rekomenderad åldersgräns för adoption kränkande

    Deras rekommendationer ja...men det betyder väl inte att ni absolut inte får adoptera eller? Fortsätt kämpa! Någon dag blir även ni föräldrar!
    Ge inte upp!

  • Äldre 9 Apr 23:26
    #4
    non skrev 2011-04-09 23:09:32 följande:

    ...nej kanske inte, men det känns ändå som ett slag i magen...försöker ju tänka bort ålder, då den (åldern
    ) inte hjälper mig ett dugg om jag ska tro på att nästa gång blir ok!Tack för uppmuntran Solig


    Jo jag förstår det, men ge ändå inte upp. Fortsätt att försöka få ett biologiskt barn för du har ju ändå lyckats bli gravid 4 gånger. Självklart ska du/ni ju bara fortsätta att försöka om du orkar psykiskt. Jag kan tänka mig att det är jobbigt att ha varit gravid 4 gånger, men inte ha fått/kunnat behålla barnen.

    Fortsätta bara att försöka på alla sätt och vis...genom naturlig väg, adoption eller annat.

    Här kommer en konstig tanke...:
    Om ni nu inte skulle få adoptera och om ni inte kan få ett biologiskt barn(jag vet att du är fertil...men tänkte om du skulle få missfall igen)...har ni funderat något på att bli stödfamilj till något/några barn? Jag tänkte så ni ändå får bli föräldrar på ett sätt.
  • Äldre 10 Apr 00:05
    #6
    non skrev 2011-04-10 00:00:21 följande:
    ...jo den tanken har jag tänkt nga gånger dvs att bli stödfamilj/fosterfamilj åt behövande barn. Kanske får byta jobb ....  då jag idag  arbetar med barn i behov särskilt stöd hela dagarna (särskolan). Är också kontaktperson  åt en tjej som behöver komma ut och göra kul saker på fritiden.  Men tanken är inte främmande för framtiden, med eller utan biologiskt/adoptivbarn, men  just  nu  går all energi fortfarande åt att reparera... gå vidare ...och försöka igen samt sneglar på allternativ försås  {#emotions_dlg.flower}
    Ååå vad underbart! Jag har praktiserat i en särskola med barn som har downs syndrom och autism. De är så underbara! =)

    Då tycker jag att du ska fortsätta att lägga din energi på att reparera, gå vidare och försöka igen för om du inte reparerar så blir det svårt att gå vidare.
    Ta hand om dig själv först och främst och se till att du mår bra.
Svar på tråden Rekomenderad åldersgräns för adoption kränkande