Cupcakes UTAN philadelphiaost ?
Hoppar in i denna tråd och hoppas att nån vänlig själ kan hjälpa mig med mina frågor.!
Imorgon ska vi ha 1-årskalas för min son. Vi ska bl.a. bjuda på cupcakes. Jag har bakat cupcakesen idag. Nu undrar jag hur långt innan jag ska göra cream cheese frostingen? Om jag gör den i em eller ikväll, blir den då för stel om den står hela natten i kylskåpet? Eller om jag gör den imorgon bitti/på fm, blir den då för lös? Kalaset är vid 13.00 imorgon. Jag ska ju också hinna dekorera de fint. Dekorerar jag med strössel o liknande precis efter jag lagt på frostingen? Och sen får de stå i kylen tills gästerna kommer.?? Hur långt innan de ska serveras, ska jag ta ut de från kylen,?
Haha, många dumma fråor måhända, men det är första gången jag gör cupcakes och jag vill naturligtvis att de ska vara perfekta på sonens ettårskalas.!! Tack på förhand! :)