• Äldre 11 Nov 19:23
    34738 visningar
    184 svar
    184
    34738

    Varför DU inte går ner i vikt!

    Jordgubbssmak skrev 2011-11-11 12:50:36 följande:
    Tack för att du tog dig tid att svara mig! :)
    Jag använder mig av appen Shape up och "bokför" allt intag där så det är inga uppskattningar, jag vet att jag snittar på 1000-1200 kcal jag har aldrig varit över 1500 någon dag under den här perioden.

    Det stämmer, jag väger 108,3 och är 168 cm lång. Och ja, nästan 12 kg på 14 v är helt ok, MEN det försvann ju väldigt många kg i början och ju längre tiden gått dessto segare är det.
    Eftersom jag har så otroligt många kg att gå ner så känns det helt hopplöst att göra så mycket satsning och gå ner kanske knappt ett halv kg i veckan. Jag funderar liksom på hur fasiken det ska gå sen då, när jag väger ännu mindre och kroppen behöver ännu mindre intag..Det ska ju vara görbart med liksom jag kan ju inte gå ner på 800 kcal i ett år...(hoppas jag)

    Mina viktökningar kan med god vilja relateras i tid till ägglossning och mens..men det är ju ändå ganska hopplöst om jag ska gå upp över 2 kg 2 ggr per månad och sen kämpa för att bli av med dom, då hinner jag ju liksom aldrig gå ner något av "de andra kilona"... 
    Jag är ingen expert men eftersom du gått från slöfock till ganska duktigt på att träna skulle jag tippa på att du ökat lite i muskelmassa. Muskler väger mer än fett och du kan alltså gått ner mer i fett än du tror. Ibland ska man låta måttbandet avgöra ist för vågen eller tex hur kläder sitter.

    För övrigt, bra jobbat! 
    En lite tillfällig blogg/hemsida www.nogg.se/glansitillvaron
Svar på tråden Varför DU inte går ner i vikt!