Varför DU inte går ner i vikt!

Dags för ett mer matigttips;
Proteinfuff- konsistensen är ungefär som mjukglass. Kan frysas in och tar då en mer sorbéliknande karaktär.
30-40 gram protein (vassle och kasein ska fungera lika bra)
200 gram frusna bär
ca 0,3 dl mjölk
(Fun light om man vill förstärka smaken).
Blanda ihop proteinet med vätskan (mjölken ska vara kall), det ska bli lite kladdigt. I med bären som ska vara frusna. I med bären och vispa vispa vispa!
Jag körde nyss ON Cookies and Cream (40 gram), hallon (250 gram), röd mjölk (0,3 dl):
Det ska gå att göra med kvarg (exempelvis kesella) också, men det är inget jag testat.
Här finns ett klipp på hur man gör;
På youtube finns det fyra avsnitt som heter "10 saker du bör veta om bantning".
Efter att jag sett det programmet har jag iaf fått mig en aha-upplevelse..inga mer bortförklaringar med dålit ämnesomsättning, och för stora portioner. Se den!