• RingRing

    IVF/PGD väntar på eller är igång

    Hej!

    Tänkte starta upp en ny tråd där vi som väntar på eller är igång med IVF/PGD kan samlas.
    Jag vet att det redan finns en tråd för PGD:are men det är inte så många som är aktiva där så jag tänkte att jag startar upp en ny så kanske det är några fler som hittar hit. 
    Vore kul att få prata med andra som är igång med behandling eller som är i start groparna. 
     
     


    Ni kommer alltid finnas i mammas hjärta Isak och Ellie....
  • Svar på tråden IVF/PGD väntar på eller är igång
  • simple82

    Ja för alla våra nära bet om detta.. Och sen när vi varit i Sthlm för insättning så vet ju alla att vi varit där.. Så när berättar man, vill ju ändå ha lite överraskning ändå...

  • Chief Wiggum

    Vi har sagt vi ska göra pgd,men de hade ingen aning om när vi gjorde detta trots att det tog en vecka o shutteltrafik till o från Sthlm.jag sjukanmälde mig på jobbet bara, o ingen undrade.man behöver inte göra det till en stor grej av det,man kan åka iväg utan att misstänka att alla anar något.

  • Yrja M
    tjej25 skrev 2012-12-24 16:11:40 följande:
    God jul alla!!!! Hoppas ni får en mysig kväll :)
    God Jul själv!! :)
  • simple82

    Hej tjejer fick den officiella kallelsen idag där står de 6-12 månader innan man ev får på börja behandling för pgd pga analys och kö.. Aldrig hört någon bli nekad el att de tar så långtid irl.. Inte bland er heller el?

    Tar de långtid mellan att åka från Solna til Huddinge. Känns ont om tid.. Solna kl 10.00 och mannens prov senast 12.30 på Huddinge..

  • Prizzi

    Ja vi kände samma att det skulle vara svårt att hinna men det gick bra. Det som var svårast var att hitta parkering i Solna då vi fick snurra runt. Vid Huddinge inga problem med parkering. Vi tog nått att äta på Huddinge för att vara säkra att inte missa tiden..

Svar på tråden IVF/PGD väntar på eller är igång