• Meli

    Tinnitus någon?

    Jag har, men inte så farligt, mer som ett datorsurr. man vänjer sig. Fick det på disko, på den tiden innan de sänkte volymen, ca 10 år sen alltså. Då kändes det verkligen i öronen när man gick ut, och när man kom ut från diskot hade man ett surr som tinnitus. Men det brukade alltid vara borta när jag vaknade på morgonen, men en gång var det kvar, och har varit där sen dess...tradigt.

  • Meli

    MayaS

    Rigning är nog jobbigare än surr. SOm jag sa är mitt som datorsurr, och eftersom jag sitter i kontorslandskap på jobbet, så hör jag det inte nu, eller kan itne urskilja det från det riktiga datorsurret....men det är skitstörigt när man är riktigt trött och bara hade velat ha det helt tyst. Så surrar det istället.

    Men vad konstigt ditt kom till, mitt är ju mer en typ av hörselskada, inget konstigt egentligen så hög som volymen var då, men ditt verkar nästan ha psykiska orsaker....i så fall kanske det finns bot för dig...

  • Meli

    MayaS

    Vad synd, annars kanske det gått att göra något åt för dig. Visste inte att man kunde få dt på det sättet, trodde det bara var höga ljud.

    Kanske finns det olika typr också, eftersom det verkar vara olika ljud....har hört en förklaring att flimmerhåren i örat är förstörda, pga ex för höga ljud.

  • Meli

    MayaS

    jag har itne ens varit hos läkaren, men har man ett konstant surrande i öronen så är det väl tinnitus.

  • Meli

    damon

    Precis som mig alltså, att det var kvar morgonen efter...fast mitt har varit kvar i ca 10 år....lyckos dig att det bara försvann, konstigt..

Svar på tråden Tinnitus någon?