hård knäck?
Nån som vet hur man får knäcken hård? jag kokar o kokar men den blir bara geggig...
Ngt särskilt man ska tänka på ?? Eller nått särskilt recept?!
Nån som vet hur man får knäcken hård? jag kokar o kokar men den blir bara geggig...
Ngt särskilt man ska tänka på ?? Eller nått särskilt recept?!
stormkoka? koka häftigt då eller? Hur länge på ett ungefär...? har ingen termometer=(
Marie:
haha :D efteråt kan man skratta åt de.. men när de väl görs sådana misstag så e de inte så skoj :D
Jag visste faktiskt att man inte ska göra dubbel sats.. jag har två dl av varje o de e väl "standard recept" har jag iaf fått för mej. =)
hihi, gjorde knäck igår kväll. Gick faktiskt bra! =) Knäcken blev hååård. Nog första gången jag lyckas.
Men en termometer tror jag att jag ska införskaffa iaf.. de kan nog vara bra till mkt.
tack för alla tipsen=)