Inlägg från: La Lola |Visa alla inlägg
  • La Lola

    Istället för ägg i matlagning

    Menar du att det är äggstanning?

    Jag använder aldrig det i paj (tycker det är äckligt).
    Jag blandar creme fraiche och riven ost istället.


    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
  • La Lola
    Nenna B skrev 2011-07-03 20:27:00 följande:

    Ja, precis. Äggstanning. Det är redan creme fraiche i receptet. Men man skulle ju kunna ta extra, hur mycket brukar du ta La Lola?


     


    Jag gjorde köttfärspaj häromdan och då tog jag en stor burk CF + nääästan en hel påse Texmex-ost (en sån där liten variant).
    Det är bara att höfta lite.
    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
  • La Lola
    Nenna B skrev 2011-07-03 20:31:23 följande:

    använder du den vanliga sorten eller lättvarianten? Känns som att det skulle bli rinningt när det blir varmt.


     


    Jäklar, vilken novis man är på sånt här...


     


     


    Den vanliga.

    Mitt tips är att låta pajen stå några minuter innan den äts.
    Då är den inte lika rinnig.
    Och det gör ju inget om den står för den är ju ändå så het.
    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
  • La Lola
    Nenna B skrev 2011-07-03 20:33:21 följande:

    Smart!


     


    Ska definitivt testa det! Tack!


    Ät o njut.
    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
Svar på tråden Istället för ägg i matlagning