Inlägg från: Lyckobebisen |Visa alla inlägg
  • Lyckobebisen

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Kalksten skrev 2011-11-09 19:48:25 följande:
    ja alltså här säger de man inte gör mätning förrän v.24 men ja snart är vi där så de e lugnt =) Sen blir nästa efter det en månad senare o efter det allt tätare typ med 2veckors mellanrum. hur är det upplagd för er? Går ni privat?
    Vi gick till barnmorskan 12 dagar efter vårt RUL och sedan fick vi en ny tid ganska exakt 4v efter det (23 november). Hon sa att vi kommer få gå en gång i månaden iaf det här året om inget annat händer, senare skulle det bli varannan vecka om jag inte minns fel.
    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter liten bf 120308
  • Lyckobebisen

    Vad tycker ni att tjejens mage ser ut som på sidan innan då?
    Jag tycker att den ser ut som en pojkmage, för hon ser inte gravid ut bakifrån utan den står ut framåt mest Men sen vet vi ju att det är en pojke med hehe


    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter liten bf 120308
  • Lyckobebisen
    Stinis83 skrev 2011-11-16 19:21:13 följande:
    Jag gick in i vecka 25 idag, så 5 veckor till vecka 30! :) Och bara 13 veckor kvar tills ja får träffa min lille son :D
    Stina, skulle inte du ha BF 8 mars? eller räknar de om nu när du har snittdatum? Tänker att vi ska ha 8 mars och går in i v 25 på fredag.
    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter lillgrabben bf 120308
  • Lyckobebisen
    Stinis83 skrev 2011-11-16 20:34:36 följande:
    Haha, det går så bra så, det är ju mitt namn ;) Jo, det är lite konstigt, jag har ju också bf 8 mars, men enligt en app byter jag vecka på onsdagar och enligt en annan imorgon. Och enligt fl på fredag :S Men med 13 veckor kvar räknar jag bara till snittdatumet.

    Men fasen alltså, 13 veckor är ju inte länge alls! :D Då har väl ni ca 14 veckor kvar tills er lille kommer? Vad fort det har gått :D
    Åh ja, det är ju inte så lång tid.. Men jag längtar så mycket så det känns långt.. försöker bryta ner veckorna.. Den här veckan både jobbar jag lite natt och pluggar, nästa vecka är BM + föräldragrupp, veckan efter UL + flytt, sen fyller jag år, sen är det lucia och en stor fest vi ska på, sen är det jul, sen nyår och herreguuuuuuuud säger jag bara, för då går C in i v 31! Liksom vad hände där, och det känns ju rätt snart.. (hej, jag försöker få tiden att gå...)
    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter lillgrabben bf 120308
  • Lyckobebisen
    Stinis83 skrev 2011-11-16 22:12:04 följande:
    Alla knep är bra utom de dåliga ;) Det är bra att ha milstolpar längs vägen, det blir lite mer uthärdligt då :) Och förr än du anar så är ni på väg in till förlossningen ;)
    Ja, gud va gosigt! Längtar ihjäl mig typ..
    Vem vet, föder C lite tidigt så kanske vi ligger inne samtidigt.. lär ju köra ett barnvagnsmöte med kidsen i täby sen
    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter lillgrabben bf 120308
  • Lyckobebisen

    Åh va mycket fina magar!!
    Jag kände första sparken redan i v 19 och det var så mysigt, för jag känner mig mycket mer delaktig. Vi har sett utanpå magen sen då ungefär, men man måste ju va stilla och fokusera.

    Här är lite mer grejer vi shoppat!



    Fodrade sneakers ( i storlek 19) Det är iofs lite stort, men blir lagom till hösten/vintern och de var på rea.. (sen är vi skotokiga här hemma, bebisen har redan en massa skort.. Skojar inte, säkert 8 par upp till storlek 21..


    Sockar från HM





    Lite byxor från Lindex Älskar deras velour byxor.
    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter lillgrabben bf 120308
  • Lyckobebisen
    Scorpio skrev 2011-11-19 13:30:37 följande:
    ohbaby: åh hoppas det inte är något allvarligt! Skriv gärna om du får veta vad det kan vara, jag känner ju precis så till och från :/ mys med julmarknad!! :D

    lyckobebisen: ja man måste sitta lite stilla för att man ska hinna se sparkarna :P min sambo kunde känna sparkarna i v 20, men det är inte förrns nu det går att se :)

    Vad ska det förresten vara för storlek på nyfödingstrumpor? :) jag beställde några men dom ser så stora ut :P
    13/14 om jag inte minns fel.. så helt nyfödd.. men är ingen expert på storlekar, så det kan vara fel
    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter lillgrabben bf 120308
  • Lyckobebisen
    violatricolor skrev 2011-11-19 17:23:15 följande:
    Vi har köpt både 10/12 och 13/15 i sockar så att vi har ett par storlekar.

    Lyckobebisen: Vilka fina saker ni köpt! Vi har också köpt lite byxor från Lindex. Röda, svarta och gröna, tror jag vi köpt där... Skorna var jättefina ju! Kul att ni har ett skointresse! Jag köper nog lite väl mycket kläder och filtar för det är så roligt att köpa. Inga skor däremot. Vet inte när de kan tänkas börja använda skor? Men till nästa höst/vinter kan det väl vara bra med ett par eller två  
    Tack!
    Ja, tycker de där byxorna är väldigt fina i färgen, intensiva.
    Vet inte heller när de börjar med skor, men vi har hur många som helst.. Vi är ju skogalna alltså.. Men sen tror jag att vi kommer ha skor på bebisen även om den inte går, men kanske ändrar oss.. Vi har de minsta typskorna (är egentligen som tofflor fast ser ut som skor) i 17, resten är 19/20/21 så det är ju när de är lite större. Men om jag bär barnet i sjal på sommaren när vi är i stan så vill jag ju ha skor på han även om han inte kan gå.
    Men nu köper vi iofs nästan alla skor begagnade, så det är inte så farligt om de inte hinner eller kan användas.

    Jaa, det är verkligen jätteroligt att köpa, vi har bara en filt än, en virkad med mormorsrutor, jättefin är den! Tycker det är helt okej att shoppa mycket, för oss är det ju ändå första barnet så vi unnar oss
    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter lillgrabben bf 120308
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD