Inlägg från: Lyckobebisen |Visa alla inlägg
  • Lyckobebisen

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    faceprimer skrev 2011-10-13 18:16:51 följande:
    Det får jag kika in efter RUL om det visar sig att vi väntar en pojke
    Men åh så mysigt att ni ska få en pojke
    haha jag blir så himla känslig när jag läser alla som skriver vad dom väntar, jag blir helt tårögd. haha.  Sitter och bara längtar till mitt RUL och hoppas den lilla vill visa upp sig
    Jaa, det är verkligen supermysigt att inte behöva säga "den". haha.. Känns så mycket mer personligt att säga han. När var det ni hade RUL? Hoppas bebben vill visa upp sig, men det tror jag nog
    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter liten bf 120308
  • Lyckobebisen
    Carla82 skrev 2011-10-14 15:38:20 följande:
    Jag har en italiensk sida som kan räkna ut vikt och längd på bebisen med hjälp av måtten från ul...men den är ju på italienska som sagt.

    Om jag nu inte gjort helt fel så är lyckobebisens bebis:  137,8 g tung och 23,88cm lång.

    Man behöver skallbens och bukdiameter för vikten och lårbenets längd för längden.  

     www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calco...
    Häftigt!! Letade efter en sån sida men hittade den inte. Vi kanske har en liten bjässe där inne. Hoppas det blir en stor pojke, stora bääääbisar är så söta! (och det är ju inte jag som ska föda, hehe)
    Ponja skrev 2011-10-14 15:55:13 följande:
    Det tror jag inte, eller Lyckobebisen och jag har ju BF samma dag, o jag har BF 8 mars, så kan ju inte vara mer än några dagar tidigare isf..
    Vad var det för mått du hade? Hade du såna mått som jag skrev?
    Jag tror inte det är något som helst att oroa sig för, då hade de sagt det! Det är ju bara en uppskattning. Sen hade du ditt RUL ett par dagar innan oss med?
    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter liten bf 120308
  • Lyckobebisen

    Dock verkar inte vikten på uppskattningen stämma, googlade lite andra som fått mått vid RUL och deras vikt visade inte samma när jag klickade i siffrorna som de hade. Undra om det är för det här AC mäts på något annat sätt.. ?


    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter liten bf 120308
  • Lyckobebisen

    Tack för kommentarerna! Ja, hon har skitsnygg stil! Men jag är ju lätt partisk också

    Sweetpea: Jag vet inte fördelarna med vagnen och jag har inte sett den live, men alltså, jag tycker såna där vagnar är såååå fula. Hahaha. Men man ska kanske inte gå så mycket på utseendet, men personligen skulle jag inte kunna ha den. Men som sagt, om ni tycker den verkar jättebra i övrigt så tycker jag absolut att du ska tänka till om det är värt utseendet. Sen finns det nog jättemånga som tycker den e skitsnygg.


    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter liten bf 120308
  • Lyckobebisen

    Idag när vi fick hem vagnen så testade jag fälla ihop den och köra in den som den var, gick in hur lätt som helst. (Tack och lov köpte vi svärföräldrarnas ford mondeo i vintras som har huuur stort bagageutrymme som helst).
    Vovvarna får plats eftersom vi sällan åker mer än 1h och ska vi på långtur får vi väl fundera lite mer på hur vi ska göra. Känns sååå skönt, eftersom vi inte hade testat den innan



     


    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter liten bf 120308
  • Lyckobebisen

    Vi är glada att City Crossen inte är så där superföljsam eftersom vi går med två dragande hundar och vill inte ha vagnen farandes överallt. Den känns väldigt stabil. Det jag har testat så har den varit väldigt smidig, men har ju såklart inte testat den på vintern Jag förstår dock att om man bor så till, att man kanske har trånga utrymmen, bussar, och att man går i stan mycket att man vill ha en som snurrar lättare.
    Jag tycker att CCn var väldigt smidig att fälla ihop och få in i bagagen och inte var den tung heller (och jag har ändå axelskador).

    Vi åker nästan bara bil, och tar vi oss till stan som vi bor nära så tar vi t-bana och då behöver den ändå inte vara så smidig. Sen som sagt, dragandet med hundar och jag vill kunna ha med vagnen när jag åker till brukshundklubben och den ska då kunna stå stabilt, röra sig på skogsvägarna och i terräng och tåla mycket då känns fyra fasta hjul bättre. Men jag har inget att jämföra med så, vet många vänner som tycker de med svängbara framhjul är jättebra.

    3 hjul valde vi bort direkt, känns som den skulle ha lättare att välta, eller rent logiskt borde den ju ha det. Och vi som träffar så mycket hundar, ja, jag fick bara känslan av att den kanske inte skulle gilla om hundarna hoppar upp mot vagnen eller så.

    Men åh, ja det är så svårt med vagn. Tur att våran nu står på övervåningen hos mina föräldrar så vi slipper fundera mer.. hehe


    www.lyckobebis.blogg.se ♥ Längtar efter liten bf 120308
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD