Inlägg från: Anonym (Väntar...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Väntar...)

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Hörrni, vad ska jag ta mig till tro?

    Jag söker en man som är trygg och omtänksam. Har surrat med en sån läääänge på msn nu. Och han verkar ha fallit så det sjunger om det, trots att vi aldrig har träffats. Han är mkt yngre än mig, blyg, dyslektiker och inte särskilt framåt. Men han finns där jämt, han bryr sig, han är tryggheten själv.

    Borde jag ge honom en chans IRL? Tänk om han är tuffare och mer framåt då, i så fall är han en drömkille.

    Är så rädd för att såra honom oxå.

  • Anonym (Väntar...)
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-08-04 22:58:00 följande:
    Klart du ska ge honom en chans!
    jo, men han är seeeg. Han har inte ens frågat om vi ska ta en fika, han är så grymt blyg. Och sånt är inte attraktivt!
  • Anonym (Väntar...)
    Anonym (ny) skrev 2011-08-05 08:20:36 följande:
    Är det bara jag som tycker det är fånigt om han blir sur för en sån sak??? Min tanke är, hur blir han inte då om det händer nåt om vi mot förmodan skulle bli ett par??
    Han känner inte mig nu o ändå blir så sur för en sak jag bett om ursäkt för flera ggr. Jag var inte heller otrevlig på nåt sätt när jag frågade. Helt sjukt!

    Eller hur skulle ni reagera??
    Alltså, om man nätdejtar så pratar man med många olika personer och man KAN göra en sån blunder. Har jag också gjort. Inte konstigt. Och blir han sur för detta så kan du fundera på hur han agerar om det blir ni en dag, precis som du säger. Nu ahr du bett om ursäkt, ta och dra dig tillbaka och håll tyst. En normal människa funderar lite och tar sen kontakt igen. Och gör han inte det så är det hans förlust.
  • Anonym (Väntar...)

    Nä, nu har jag surrat med den blyga, unga killen länge. Och han är bara SÅ mesig.Som nu har han hållit på en halvtimme på msn om att han inte vet vad han ska göra i morgon, att han funderar på att åka en sväng, att det vore skojigt att hitta på nåt..

    Jag är en för tuff tjej för honom. Men vill ju inte såra stackaren. vad gör jag? Han är skir...

  • Anonym (Väntar...)
    Ernst Hugo skrev 2011-08-05 23:04:05 följande:
    Ta honom i handen och inled honom i frestelse? Drömmer
    Hodu, kanonidé! Han kanske överraskar?

    Nä, allvarligt. Han är helt såld på mig, skir och ung. VAD gör jag?
  • Anonym (Väntar...)

    Men... Surrade med en kille för 3 år sen. Han var mycket trevlig, men psykiskt verkade han mycket instabil och han var riktigt, riktigt storvuxen. Nu finns han på e-k och står som "normal" i kroppsform, men har inget foto. Kände inte igen honom och vi la till varann på msn. Inget foto där heller. Han säger han inte vet hur man gör, men han har foto i mobilen. Känns sisådär... :S

  • Anonym (Väntar...)
    Anonym (Väntar...) skrev 2011-08-06 20:31:25 följande:
    Men... Surrade med en kille för 3 år sen. Han var mycket trevlig, men psykiskt verkade han mycket instabil och han var riktigt, riktigt storvuxen. Nu finns han på e-k och står som "normal" i kroppsform, men har inget foto. Kände inte igen honom och vi la till varann på msn. Inget foto där heller. Han säger han inte vet hur man gör, men han har foto i mobilen. Känns sisådär... :S
    Han mådde väldigt dåligt, hade självmordstankar och mådde dåligt över sin kropp. Hur försvinner jag lite diskret? Bara blockar honom? Usch, är en för snäll tjej för detta...
  • Anonym (Väntar...)
    Per19 skrev 2011-08-07 13:43:21 följande:
    Är medlem på HP och jag får aldrig några skamliga förslag, det kan man undra över, och kanske sakna*blink*.

    Kanske beror på att jag är kille, och jag tror att det är mest killar som bara är ute efter enbart sex? 
    Jag tror det är så. Men om man är ute efter enbart sex, varför är man på dejtingsiter? Finns ju rena sajter för sånt. Som tjje är jag så förbannat less på att ha surrat i länge med någon som plötsligt erkänner att det enbart är sex han är ute fter.
  • Anonym (Väntar...)
    Anonym (Dejting) skrev 2011-08-07 19:41:35 följande:

    Hör på det här: får en flir av en kille som inte alls är min typ (kortare plus plus annat) men tänker att jag ska gå utanför mina ramar och svarar på flirten. Här är hans nästa mail till mig:

    Hej, undrar om jag skulle kunna få göra dig gravid?

    Jag är mållös!!!!!!!!!!!!!!!! Gissa om han blev blockad. Fast nu funderar jag på att fråga honom, i ren utbildnings-/forskningssyfte vad som fick honom att skriva så till mig.


    Jag skulle definitivt fortsätta prata med honom,  precis som du säger - i forskningssyfte
  • Anonym (Väntar...)
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-08 16:09:17 följande:

    Jag har varit borta från tråden ett tag, men nu har jag verkligen något jag behöver era råd och åsikter om.

    Jag var ute på en ö i skärgården tillsammans med ett gäng på ca 170 andra singlar. Jag hade det jättetrevligt och på kvällen började jag prata med en kille som jag spanat in redan lite tidigare på dagen. Han ville bjuda på vin ombord på sin båt och det lät ju trevligt. Jag snabbspolar här och nämner inte mer än min låga moral och att jag inte utnyttjade min tänkta sovplats i en stuga på andra sidan ön. Vi åt frukost och började sen diskutera när vi skulle hem. Jag såg att min båt gick först om två timmar, han var tvungen att åka ganska omedelbart för att inte drabbas för mycket av dåligt väder. Det var ju inte kul att sitta själv och jag trivdes med den här killen så jag frågade om jag kunde hänga på honom. Det var visserligen en lång omväg för mig men det skulle ta ungefär samma tid att ta sig hem ändå eftersom min båt ínte skulle komma förrän om två timmar. Och vist fick jag följa med. Han lovar tom att skjutsa mig till en T-banestation sen. Trevlig båtfärd som blev rolig också eftersom vi verkar tänka så lika och har samma humor.

    Vid Dalarö undrar han om jag är hungrig och om vi kanske ska käka där, men vi bestämmer oss för att åka vidare. Lägger till i hemmahamn och mat kommer på tapeten igen. Vi kommer fram till att en Pizzahut blir bra. Vi tänkte först äta där, men på hans förslag så hamnar vi hemma hos honom istället. Vi äter mat, han visar hela sitt hus och föreslår sen en bastu. Klart jag hänger på. Tungan uteBastu hör ihop med en öl och sen efteråt tog han fram vin och kex. Nu har väl både han och jag insett att det där med att åka hem är kört. Så vi får fortätta att prata om allt mellan himmel och jord, våra barn, var vi båda bor och varför, jobb, alllmänt trams, titta på TV och sitta nära i soffan.  

    I morse var det inte så lätt att komma iväg heller. Jag försöker ta upp det några gånger men samtalet vandrar vidare till annat varenda gång. Sen vid ca 13 så skjutsar han mig till T-banan. Vi säger hej då vi hörs (inget byte av telefonnummer).

    Sen var jag inne på hans sida på dejtingsidan som ordnat grejen vi var på. Jag anade att han var yngre, men det visade sig att han var 10 år yngre. Han söker å andra sidan kvinnor upp till 48, så jag klarar den gränsen med fyra år. Sen skrev jag lite trams och tack för skjutsen.
     Efter det såg jag att han skulle ut på en båtgrej igen nästa helg. En aktivitet som jag också anmält mig till men inte lyckats fixa sovplats till. Så vad gör jag? Skriver ett till meddelande och frågar om han står ut med att ha mig på båten även nästa helg. Sen skriver jag ett meddelande till och ber honom meddela mig ifall det fungerar via min mobil istället.

    Så... Är jag för på nu? Jag menar tillbringar man 1½ dygn med någon om man inte är intresserad? Om man bara vill ha en quickfix så skulle man väl sparka ut människan lite tidigare. Jag får liksom dubbla budskap känns det som. Han tog inte tag i mina trådar om att åka därifrån och det var hans idé med bastu och ost+vin. Men han bad inte heller om telefonnummer eller frågade om vi skulle träffas igen. (Men det gjorde ju inte jag eller.)

    Var det för tidigt att fråga om sovplats nästa helg och var jag för påflugen med tre meddelanden och telefonnummer? Men det bara blev så liksom. Obestämd Jag pendlar mellan att tro att han är lite blyg/försiktig med att våga ta första initiativ eller om han inte vet hur han ska bli av med mig.

    Hjälp?      
     


    Vet du vad jag spontant tänker? Att du ska skita totalt i vad du gjort nu. För du har gett honom svart på vitt att du är intresserad av en fortsättning. Är han det tar han kontakt. Är han inte det så hör han inte av sig. Och då vet du det inom närmsta dygnen. Kanon!!!

    Impad av dig som struntar i att spela spel. Duktig tjej!!! Önskar fler skulle våga vara lika tuff som du.
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!