Inlägg från: Anonym (Råd tack) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Råd tack)

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Tjejer, vad ska jag göra?

    Var på dejt med en underbar man i fredags. Dejten var enligt min uppfattning jättefin med lite (mycket!) hångel osv och han var gullig på alla sätt och vis och han ville träffas igen verkade det som. Men dagen efter på sms var han kortfattad men antydde ändå att han ville träffa mig igen. Han är 13 år äldre (jag 26) kan tilläggas, om det nu har nån betydelse. Jag svarade på det senaste sms:et för 2 dagar sedan, efter det har jag inte hört något. Ska jag bara låta det vara eller? Skulle så gärna träffa honom igen
  • Anonym (Råd tack)
    Sofia1970 skrev 2011-08-08 21:47:41 följande:
    Hör av dig igen då? Om du väntat två dagar så är du inte för på. Bara ett enkelt, jag hade trevligt när vi sågs, jag vill gärna ses igen räcker.
    Nja jag tror nog jag skulle skrämma bort honom då. Tror att han, om han vill, hör av sig av egen fri vilja. Vi har haft sms-kontakt ett tag men han svarar väldigt sporadiskt. Misstänker att han tycker jag för för ung...Synd, för det var precis en man som han som jag är ute efter.

    Kanske gjorde jag något fel under dejten? Jag sa bl.a. till honom att jag inte bara var ville ha sex...Men det är ju så jag känner. Men det kanske blev lite seriöst.
  • Anonym (Råd tack)
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-08 21:49:43 följande:
    Om du fått känslan av att han vill träffas igen så skulle jag skicka ett sms i morgon eller så. Säg ganska tydligt att du vill träffas igen och ställ frågan om han vill träffa dig. Skriv tydligt med riktiga frågor, män kan inte alltid tolka våra luddigheter. Det kommer förmodligen ge dig tre alternativa reaktioner från honom.

    1. Han svarar - positivt.
     
    2. Han svarar - negativt.

    3. Han svarar inte = negativt. (Och då hade jag nog släppt helt.) 
    Tack för dina råd Mia.

    Jag är ganska rakt på sak i vanliga fall...Men det känns lite läskigt att ev kunna bli "dumpad". Dels för att jag inte dejtar hej vilt och dels för att det i så fall är jag den som dumpar. Och det är sällan jag faller för någon. Men som jag förstår det så kom han nyligen ur en relation, han kanske behöver tid.

    Men ja, väntar till i morgon, sen hör jag av mig.
  • Anonym (Råd tack)
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-08 21:54:34 följande:
    Även om det är svårt så ska man nu inte analysera en dejt. (Själv är jag expert på att göra det tyvärr.) Jag tror inte att du gjorde något fel, för då hade du antagligen inte varit dig själv.
    Vi tjejer analyserar ju gärna..

    Nä antagligen inte...Och är jag inte mig själv så skulle det ändå inte fungera.

    Nu har jag inte varit så aktiv i denna tråd. Hur går det för dig själv? Var bor du?
  • Anonym (Råd tack)
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-08 22:11:10 följande:
    Gör det! Jag håller tummarna.
    Anonym (Råd tack) skrev 2011-08-08 21:58:15 följande:
    Vi tjejer analyserar ju gärna..

    Nä antagligen inte...Och är jag inte mig själv så skulle det ändå inte fungera.

    Nu har jag inte varit så aktiv i denna tråd. Hur går det för dig själv? Var bor du?
    Jag bor strax utanför Stockholm och har krälat fram i det här träsket ett tag. Sen hade jag en lååååång dejt i helgen. Kom från ingenstans känns det som. Du kan läsa en liten rapport på sidan 87 (inlägg nr 865) och ett litet tillägg på sidan 88 (inlägg nr 871).

    Och nu får jag meddelanden ungefär en gång i timmen. Jag var lite sur nyss, för jag såg att han var inloggad och hade läst mitt senaste meddelande men inget svar kom. Men man får lära sig att uppdatera sidan lite bättre. Jag såg inte att han redan skickat ett svar 10 minuter tidigare. F5 F5 F5!!!

      
    Ja, jag får väl göra det, men har inga förhoppningar. Behöver nog dessutom en kille som kan ta för sig själv Flört

    Ah spännande med dejten din!! Jo jag läste om dig innan i inlägg 871 bla hehe Önskar dig verkligen all lycka till!!

    Bor också i Sthlm

    Är med på HP. Du med? Får så extremt mycket meddelanden, uppe i 1200 st nu på en månad, och då är jag kanske inloggad en gång var tredje dag- nu inte sen en vecka. Men de flesta är bara idioter, tyvärr
  • Anonym (Råd tack)
    giftgrodan skrev 2011-08-08 22:18:16 följande:
    oj. Jag får typ ett i veckan :O
    Jag tror det beror lite var man bor. Här i sthlm verkar det vara ett underskott på kvinnor. Men det betyder ju inte att de män som skriver är nåt att ha Glad
  • Anonym (Råd tack)
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-09 18:24:57 följande:
    Ja vi får väl se hur det går. Själv är jag bara så deppig just nu. Jag vet inte hur jag ska tolka honom. Jag tycker att jag har varit gasnka tydlig när jag skrev till honom så snart efter helgen och sen att jag frågade ifall jag fick följa med hans båt nästa helg. Kanske blev jag väldigt otydlig när jag skickade det där med den andra båten då. Jag får väl förmoda att det är så. Men jag tycker att jag får varken bu eller bä från honom. Han låter som sagt lite småsur/sotis över det där med andra båten, men han verkar inte vilja släppa heller eftersom han frågar mig en massa saker.

    Jag fattar inte vad han vill och tycker och känner och jag blir tokig!!!  
    Jag tycker det var modigt av dig! Gillar han dig blir han nog glad!
  • Anonym (Råd tack)
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-09 18:56:04 följande:
    Jaha. Och där kom sms-svaret.

    Att du kunde gissa mitt nummer. Du måste ha ett sjätte sinne. Men om dom andra där på kräftskivan är dumma mot dig så får du ringa mig så ska jag säga till dom att vara snälla.

    Jösses. Killen är expert på att undvika ämnet.

    Jag svarae att mitt sjätte sinne var kompis med eniro. 

    Har fått ett till sms efter det. Men det tillför egentligen inte något.       
    Hmm han kanske är lite blyg?
  • Anonym (Råd tack)
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-09 19:00:43 följande:
    Lite? Jag fattar inte vad han vill. Även om man är blyg så skulle man väl våga säga lite mer än om jag tagit första steget. Eller gör man inte det. Så här framåt som jag är nu brukar jag själv inte vara, även om jag kanske inte alltid är direkt blyg.

    Men ärligt. Tror ni att han inte vill ha kontakt med mig alls eller att han inte är intresserad? 
    Kanske är han ovan vid att du visar framfötterna och visar vad du vill. Jag skulle nog iaf backa lite nu...låt honom jaga dig. Nu njuter han säkert av din uppmärksamhet...
  • Anonym (Råd tack)
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-09 19:03:00 följande:
    Fast det onstiga är ju att han fortsätter med frågor och så till mig. Och han kommer hela tiden med anspelningar om saker som vi pratade om när vi var tillsammans hos honom i ett och ett halvt dygn. Om han inte var intresserad, borde han inte ha sagt det vid det här laget eler inte svarat alls?
    Jag håller med...men som du vet tillhör män ett speciellt släkte....Låt han ta nästa steg nu.
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!