Inlägg från: Anonym (Hopplös:)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hopplös:))

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Anonym (Min tur snart?) skrev 2011-07-26 20:15:53 följande:
    Hej,
    Tjej 34år, inga barn boendes i Stockholm.  
    Har försökt att dejta på nätsajter i flera år nu.. men verkar aldrig hitta rätt, förutom en kille som blev mitt ex tillslut. Så nu på´t igen...  
    Välkommen!
    Och klart du ska på't igen...annars lär du aldrig träffa hunken som får din mage att pirra
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (Gaaahhh) skrev 2011-07-26 21:08:45 följande:
    Blir alldeles nervös av att läsa detta.... Kan man hitta någon?
    Nybliven singel, 37 år och blir alldeles knäsvag och stressig av tanken på att dejta. Kommer nog att slicka mina sår ett tag till innan jag provar men tankarna springer ju iväg med en och man undrar hur det ska bli i framtiden. Kan man hitta en ny kärlek eller är jag för gammal? Jag tycker ju att jag borde vara gångbar. Inga större fel på mig, på pappret. Har inga barn, ser ok ut (men man är ju inte 25), intelligent och med humor. Har ett bra jobb med över 1 milj i årslön (menar inte att det skulle vara en selling point men en potentiell framtida partner behöver inte försörja mig, det klarar jag bra själv är en självständig och stark kvinna på alla plan).

    Usch jag är verkligen inte redo men vill ha någon att älska igen så småningom.

    Hittar man trevliga killar på internet eller är det bara käppisar?
    Det ska vara lite nervöst Och ja, klart man kan hitta nån men det är inte enkelt!

    Låt dig slicka dina sår innan så att du inte sårar någon i onödan. När jag blev singel efter mitt långa förhållande sket jag i män i 1,5 år. Mitt hjärta var för sönder. Sen hade jag en relation som också todg slut men det gjorde mig inte alls lika illa så jag hoppa på dejtingen nästan direkt
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (Min tur snart?) skrev 2011-07-26 21:12:52 följande:
    Tack TS!
    Ja, jag vill verkligen hitta den där hunken.. NU!
    Fast jag har gått på ganska många dejter faktiskt och alltid verkar det bli samma visa är killen intresserad är inte jag det och tvärtom. Jag tror jag utsatts för nånslags förbannelse Förvånad 
    Så har jag också det. Jag blir väldigt sällan intresserad och när jag väl blir det så vill inte dom ha mig.
    Men förr eller senare måste det ju även hända oss
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (Mia) skrev 2011-07-26 21:15:11 följande:
    Jag kan tycka att det går lite i perioder. Atingen vill ingen ha mig, eller också så har jag så många på mig (nåja, några i alla fall) att jag har svårt att hålla fokus på dom alla. Man behöver ju ha koll på vem som hade en syster i Argentina och vem som älskar grytstek så att man inte bandar ihop dom när man pratar med dom. 
    Men om det känns som lite mer allvar så jonglerar jag inte flera samtidigt.  
    Så upplever jag också det! Ibland går det perioder när det är helt dött och sen helt plötsligt rasslar det in 3-4 st som känns intressanta.
  • Anonym (Hopplös:))
    Morriiss skrev 2011-07-26 21:37:49 följande:
    har varit borta från nätdejtingen i ca 2 år... så vilka sidor är det som gäller nu för tiden?? o vilka hänger dom mest seriösa på??

    Kan ju kanske..... kanske.... börja spana ett litet tag innan jag kanske .... kanske börjar nätdejta igen 
    Det mest seriösa är väl de som kostar flera hundra varje månad. Jag vägrar
    Så jag är med som gratidmedlem på spraydate. Och happypancake som är gratis för alla.
  • Anonym (Hopplös:))
    Anonym (smådesperat) skrev 2011-07-26 22:26:35 följande:
    Mitt problem är att jag tycker det känns så otroligt oromantiskt att möta någon på det där sättet. Att man liksom bedömer människor på premissen: "vill jag ligga med honom" från början.  Att jag dessutom är tämligen överviktig gör att jag är väldigt nervös över att träffa någon irl... nåja, det verkar lösa sig genom att ingen tar kontakt med mig på de där sidorna ändå. Lite bitter idag...
    Kraaaaaaaaaaaaaam!!

    Jo egentligen skulle ju jag också vilja möta mannen i mitt liv genom att vi råkar ta i samma frysta färdigrätt på ICA och våra blickar möts.
    Men det lär inte hända

    Och jag väger också för mycket och har ändå lyckats dejta. Så det gör du med, så klart!
  • Anonym (Hopplös:))

    Angående den där killen jag berätta om innan, som ställde in dejten 3 timmar innan för att han fått "feber".
    Och han hoppades att vi kunde ta det en annan gång

    Jag svarade iaf att han skulle krya på sig så att jag fick en ny chans att "piska skiten ur" honom i bowling. La oxå till att jag antar att han är så tuff att han hade sagt ifrån om det var nån annan orsak till att han ställde in...och så en liten smilegubbe efter det. Nu 5 timmar senare har han fortfarande inte svarat. Och när jag logga in på dejtingsidan nyss så ser jag att han är online där.

    Blir så förbannat frustrerad! Hur jäkla svårt ska det vara att vara rak och ärlig. Jag klarar att bli dissad men jag blir knäpp av att inte få raka besked!
    Förbaskade fjant!

  • Anonym (Hopplös:))
    Honey8106 skrev 2011-07-26 23:10:02 följande:
    Oromantisk - ja. Men det kan ju faktiskt vara så att du ska ligga med just den personen i 20år framöver. ;) Då är det väl bäst om han lockar ögat från början.

    Mia här, 30, Hbg, barnlös, singel sen ett tag :P
    Du har samma början på pers.nr som ja (bara en notis)
  • Anonym (Hopplös:))
    Ernst Hugo skrev 2011-07-26 23:11:37 följande:
    Äsch smickrare där Skäms

    Hrm....men för att vara lite narrativ så är det just det där med att man känner på ca 10 minuter om det har potential eller inte och jag hatar mig själv för att sedan försöker man "motbevisa" sig själv oavsett vad bestämt efter det första intrycket.

    Känner man att - jahapp det blir en snäll o trevlig (småtråkig) dejt så vill man motbevisa och bjuda till, men oftast med samma resultat som första intrycket gav.

    Känner man att - krilli krilli i maggen o hoppsan vad detta lovar gott. Då tänker jag ja men lugn o fin hon har säkert exet i frysboxen eller har fotvårdsterapis som hobby. Eller värst allat känns riktigt skoj men du får ett sms: tack för trevlig dejt men vi hade nog inte rätta gristan - smiley - kram.        
    Hahahaha, EXAKT! så funkar jag med!!
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!