• Pacgirl

    Ja, finns ju vissa jag hoppas o håller tummarna för lite extra....några av dem har ju redan fått flytta sig till bättre lycka nästa gång :(

  • Pacgirl

    Hejja rut!

    Nej emma.... :( ocktober bara måste vara era månad nu ni är såå många som är sååå värda ett pluss!!!

  • Pacgirl
    Doudou skrev 2011-09-09 10:10:43 följande:

    Jag får snart flytta till oktobertråden jag med........känner absolut ingenting. BIM om två dagar.


    Förra månaden blev det ett jättetidigt missfall, brukar det ta tid innan kroppen kan bli gravid igen då eller brukar det tvärtom gå jättefort att bli gravid? Har för mig att det kan vara så, men är inte säker.


    Hoppas det blir många plus i tråden.



    Det brukar gå snabbt har jag för mig....
  • Pacgirl
    Doudou skrev 2011-09-10 08:05:11 följande:
    Har testat nu på morgonen. Inget superplus i alla fall......det blev en liten skugga på testet, men det kan lika gärna vara ett så kallat spökstreck. BIM i morgon, ska testa med billiga tester då igen.

    Tycker att jag är extremt doftkänslig samt att brösten börjat ömma, så nu känner jag i alla fall något., om än lite. Tror inte att det är något denna månad.
    Jodå....det kan det visste vara!!!! :D
  • Pacgirl
    Doudou skrev 2011-09-10 22:37:48 följande:
    Men nu ramlade jag nästan av toastolen! Kissade på en sticka med kvällsurin och testet är klart positivt! Svagt rosa, men klart positivt.............

    Men, tänker inte ta ut något i förskott eftersom det blev som det blev förra månaden. Ska köpa fler tester i morgon och testa eftersom jag har BIM i morgon. Vågar inte ta ut något i förskott på ett enda test. Det kan ju vara fel på det, men GLAD blev jag. Nu finns det ju en chans att jag kan vara gravid i alla fall :) :) :)

    Thihi spännande hoppas!!!! :D
  • Pacgirl

    Jaaaaaa`!!! har ju sagt jag inte gillar bf i maj tråden som finns startar genast en BF för oss alla, men vad ska den heta?

    BF 2012 haha ? 

Svar på tråden BIM - Lista September