• Pacgirl

    BIM - Lista September

    haha ja ska bli spÄnnande att se hur lÅng tid de tar innan de tÖrs frÅga :)

  • Pacgirl
    Rebecca1 skrev 2011-08-27 14:31:07 följande:
    Tjejer, behöver kolla med er om ni vet. Jag hade ÄL i tisdags, 23/8 fick utslag på cb och testlagret. Sen testade jag 24:e och 26:e, då minskade strecket och 26:e var det typ inget streck alls. Nu testade jag idag igen och fick utslag på testlagrets test. Fick ett nästan lika tydligt streck som 23:e då jag hade ÄL. Kan ÄL försvinna (som det ju gjorde när strecket försvann dagarna efter ÄL) och sen komma tillbaka? Alltså kan man ha två ÄL med såhär kort mellanrum?
    Jag vet inte...men varför skulle man egentligen inte kunna? Bara köra på, mys varannan dag!!!
  • Pacgirl

    Kommer in o sprider runt lite HCG och hoppas ni blir smittade!!!!

    Än sålänge går det bra här, men klart jag är nervös för mf...har ju haft ett innan båda mina barn, pluss att jag plussade tidigt BIM-5 och ÄL+7....men som sagt, än går det bra...ömma tuttar, vagt illamående o molvärk....KOM IGEN NU TJEJER MER PLUSS!!! HEJJA!!!!   

  • Pacgirl

    emma:jupp det kan det :) men sen Är vÄl alla olika med mÄngd hcg och sÅ...bara testa om du inte deppar ihop nÄr dsr kanske Är blankt fÖr de Är tidigt...

    men anvÄnd inte baby times tester de Är skit....de skulle kÄnna av 10 hcg o 25pÅ testlagret....men babytime gav knappt ett synbart utslag i morse nÄr tl stickor gjorde de, sÅ de som bestÄllde samtidigt som mig, skaffa ett annat mÄrke med!!!! 

  • Pacgirl
    bevingad skrev 2011-08-28 18:42:56 följande:
    Bim 4e... känner ingenting alls. Tjejer... tror ni på det här med medium? Att en person kan få kontakt med döda?

    Jo, jag tror på sånt....varför undra du?
  • Pacgirl
    Rebecca1 skrev 2011-08-29 14:22:16 följande:
    I dag har jag börjat känna att brösten ömmar, vilket för mig är ett ganska säkert kort att mensen kommer om en vecka. Kan man ha menssymptom fast man är gravid?

    Ujuj...prova sov på mina tuttar en natt...jag lovar jag har inte mens ;P
  • Pacgirl
    Rebecca1 skrev 2011-08-29 14:50:33 följande:
    Jo, det är klart, det är ju ett typiskt gravtecken =) Men jag får alltid det, cirka en vecka innan mens, så även denna månad verkar det som =( Buhuuuuuu va tråkigt isåfall, vill ju inget hellre än att det ska ta sig nu!

    Det brukar jag med ha fast denna gången kom o gick det lite så.....det höll inte i sig hela tiden...o nu är det mkt ont...
Svar på tråden BIM - Lista September