• Sarasnaran

    BF i slutet av Februari?? Här är vi nu!

    Ojojoj!
    HUR kunde jag missa att den andra dog?
    *skyller på gravidhjärna*


    I denna tråden håller vi till som ska ha bebisutplopp i slutet av Februari.
    Vi har blivit ett härligt gäng här inne nu!

    Stor kram till alla blivande Februarimammor!!

  • Svar på tråden BF i slutet av Februari?? Här är vi nu!
  • Selmas

    Caza är väl den sista som vi väntar på sedan är vi redo att flytta över till föräldraforumet!!!

    Selma är idag 4 veckor & dessutom firas 1 månadsdagen samtidigt!!!

  • Ellynil

    Ja, vi får väl hoppas att Caza ligger och snusar på bebis just nu! Skrattande

    Ja, tänk vad tiden går fort! Kan knappt fatta att det var en månad sen man satt med vattnet rinnande och inväntandes värkar vid den här tiden.


    Stolt mamma till Oskar 060220
  • Linda å Fredde
    Frutti- Känner igen ditt problem Jag fick dock förstoppning och inte ens 2 microlax hjälpte..fråga mig inte hur jag löste det tillslut men svetten ann å jag var hysterisk..
    Men bara jag närmar mig toalettstolen så är den som en reflex som säger till hjärnan att kissa.. Jättejobbigt!! Håller på med knipövningar för fullt nu, så här vill jag inte ha det.. Hoppas att du blir bättre snart, annars säger jag som alla andra, kolla upp det.. Lycka till

    Här skriks det om nätterna för full hals.. Tack gode gud för att vi började med minifom i tid sitter å väntar på hembesök från BVC, får se hur mkt Melvin har gått upp..för nu har han banne mig fått äppelkinder

    Otroligt hur mkt man kan älska någon... härlig känsla!!
    Älskade Melvin är äntligen här
  • Sarasnaran

    Halloj tjejer!

    Ikväll gör jag ny tråd och flyttar in i föräldraforumet.
    Uppdaterar sedan listan i trådstarten när Caza kommit tillbaka.
    Så vi alla är samlade på ett och samma ställe.

    Ha en bra dag!!


    Stolt mamma till Hugo - född 17/2-06
  • morotsjos

    Tänk att det gått tre månader sedan tråden startades, och nästan 3000 inlägg. Fast jag får skriva många inlägg själv om jag ska sno åt mig det 3000:e också...

    Nu ska jag läsa Snuttgurkas förlossningsberättelse.

  • snöfall

    Hejsan

    Tillbaka från BVC där vi har varit och vägt trollet. Tyvärr så går han inte upp speciellt i vikt så det är bara att amma, amma, amma och komplettera med ersättning om han verkar hungrig (vi har slutat) Förra veckan när han var 1 vecka gammal så vägde han 5025g (födelsevikt 5130) och nu vägde han 5095g. Enligt BM så brukar dom öka minst 100g så vi har ju en liten bit dit. Här finns det nog inte så mkt grädde i tuttarna... KidA - visst var det du som verkade ha riktiga gräddbröst - skicka hit lite snälla!!!

    Vårt problem är ju fortfarande att han somnar så fort vid bröstet när han ammas - är lite jobbigt att sitta och killa honom under fötterna och pilla honom i handflatorna. Men, får nog anstränga mig ytterligare.

    Ni som har börjat med napp, hur gamla var era bebisar då? Silikon eller gummi? Blev sugförmågan på brösten sämre? Många frågor blev det...

    Trevligt att hamna i föräldraforumet
    Må gott

  • Kasper

    Snöfall: Vi har gett Isabelle napp drygt en vecka nu (hon blir tre veckor imorgon) och nu börjar hon kunna suga ordentligt på den utan att spotta ut den. Jag har inte märkt att hon fått svårare med amningen, den har funkat bra ändå.
    Vi köpte först Esska-nappar men de gick inte alls bra, nu provar vi Mam och de går mycket bättre. Vi har köpt silikon-nappar.

  • hild

    hej
    jag undrar över nappar också, silikon eller gummi, hmm visste inte att det fanns olika.
    var köper ni nappar? apoteket eller vanliga affären? eller babyland?

  • morotsjos

    Vi kör mams gumminappar, sonen föredrar dem, så det blev dem "av bara farten". Dock är varken Elsa eller Astrid heltända nappentusiaster, mammas tutte är bättre. Köper dem på ICA.

    Idag har jag ammat hela dagen känns det som, de sköna långa sovpassen de haft tidigare tycks i alla fall idag vara ett minne blott. Ökningsperiod? Har för mig att det ska infalla en sån vid tre veckor ungefär, så i så fall stämmer det ju rätt väl.

Svar på tråden BF i slutet av Februari?? Här är vi nu!