Inlägg från: LinnJes |Visa alla inlägg
  • LinnJes

    StockholmsMammor till SeptemberBarn

    finder: ska träna imorgon så hinner inte tyvärr... men tack för inbjudan! Glad

    isabelle: skönt att det börjar ordna upp sig! hoppas jobbsituationen löser sig också snart.

    disa: jobbigt att de är sjuka! aston har ju vart förkyld länge nu, känns som normaltillstånd vid det här laget... haha.

    så... fika på tisdag? vilka är på? Skrattande

  • LinnJes

    Dop; Ja, det ska vi ju som sagt ha den 4 Februari. Lite sent, men fanns inga andra tider som passade här i Högalidskyrkan, i alla fall inte om man behövde den största lokalen (vilket vi definitivt behöver). Har inte börjat planera så mycket mer än, det ska ju bakas, köpas dekorationer och sånt, men känns lite tidigt. Är ju ganska lång tid kvar.

    Även Aston har börjat sova mer i sin spjälsäng. Igår la jag ner honom när han var vaken, gav han nappen och sen somnade han bara! Vaknade en gång för mat under natten, och sen en gång till tidigt på morgonen, då tog jag över honom till vår säng. Försöker lägga han mer där på dagtid också så han ska vänja sig. Funkar ganska bra, oftast sover han bra där! Skönt!

     Jättefina bilder ni har postat också! Glad

  • LinnJes

    sanna: har prövat spinning en gång i mitt liv innan, och det gick INTE bra! gav upp efter halva. haha. har så sjukt dålig kondition. detta var väl typ 10 år sen i och för sig... men tror inte det är så mycket bättre nu tyvärr. men visst kan jag pröva! du får lova att inte skratta ut mig bara... Flört

    skönt att A bajsade till slut! de gör ju alltid det... hehe. förresten så har min A gett upp sin en gång i veckan bajs och kör nu en mer traditionell variant (1-3ggr per dag). intressant va!? haha!

  • LinnJes

    sanna: förstår dock inte riktigt hur man tar det lugnt på ett spinningpass? som jag kommer ihåg det så måste man ju trampa hela tiden. hehe. Flört sen skulle man stå, sitta, trampa fortare, saktare sen upp-ner upp-ner hela tiden! mina lår dog, och min kondition. jag blev helt enkelt avskräckt. men om du kunde bli frälst så kanske jag kan det också. ska ge det en chans i alla fall.

  • LinnJes

    frelin: blir fika och kaffe på Astons dop också. hade det så på Dexters dop också... de dop jag varit på har det vart så, eller typ smörgåstårta. jag avskyr smörgåstårta, så då får det blir fika helt enkelt. mat till över 50 pers har jag ingen lust att ställa mig och göra.

  • LinnJes

    haptic: Usch, vad hemskt! Jag beklagar verkligen... Och lunginflammation också, det tror man ju inte är en farlig sjukdom. Men såklart att om det går obehandlat så... Usch. Rynkar på näsan Och magsjuka i familjen dessutom, verkligen inte kul. Hoppas det går över fort i alla fall!

    Här sugs det på händer så det står härliga till! De är himla goda tydligen. Ingen tumme har slunkit in, och det är jag glad för. Är lite rädd att det ska göra det och att han ska gilla den, för nappen är ingen favorit här. Han tar den visserligen, men man får truga en del. I och för sig är det väl bra om han inte har napp, men har ingen lust att agera mänsklig napp heller. Jaja. Får väl se hur det blir.

    Blir det någon fika imorgon förresten? Kan tänka mig att fika på onsdag också (efter träningen, dvs runt 12) om det passar bättre för er andra.

    Blomman: Ska du till mamma core på onsdag? Jag ska dit! Glad

  • LinnJes

    Meeen. Just det. Imorgon skulle de ha nåt planerings-tjolahopp på förskolan, så skulle hämta Dexter tidigare. Plus att min kompis kommer upp igen. Så, ingen fika imorgon då ändå. Jag är ju värdelös på att fika ju! Men onsdag då? Vad sägs?

  • LinnJes

    Får se om jag kanske kommer förbi en sväng runt halv1-1... Är ni kvar då tro? Sen måste jag hämta Dexter vid 14.15 senast... Så blir snabb-fika för mig i så fall.

    Blomman: Skoj! Då ses vi då i alla fall! Glad

  • LinnJes

    Dexter hade ju också en jobbig period där runt 18 månader, den har precis börjat bli bättre, och nu fyller han ju två år om en månad... Och då kommer väl två-års trotset istället. Hehe. Jippe, kul nästan jämt! Han har strulat en del med kläder också, mest ytterkläder. Förvisso vill han helst vara naken, han är en riktig liten naturist! Men har löst klädproblemet genom att säga ramsor och sjunga när jag klär på han (typ "var är tummen" när vi sätter på vantar tex) och nu går det mycket bättre! Man hittar ju lösningar för allt till slut, orkar ju inte hålla på och "bråka" hela tiden.

    Sanna: Blir lite ledsen när du skriver så. Tycker inte att du borde behöva känna så. Visst är det jobbigt med barn, och man kan aldrig ens föreställa sig förens man själv har ett (eller fler! Flört). Men det är värt det! Jag lovar! Jag tror du kommer känna mer för föräldraskapet sen när A kan göra lite mer saker, och ni får kontakt på ett annat sätt. Jag gillade inte heller första månaderna med Dexter... Men med Aston kan jag njuta (kanske fel ord men men) lite mer av bebistiden, jag vet att den går över fort och kan fokusera på det mysiga i den här perioden istället för det jobbiga. Med första så längtar man nog mer efter nästa fas hela tiden, att de ska lära sig nya saker. Nu när jag vet (nästan) att det är mitt sista barn så är jag mycket mer medveten om att jag ALDRIG mer kommer få mysa såhär med en liten bebis. Försöker tänka på det när jag tycker Aston är jobbig. Kanske blev flummigt och osammanhängande det här, men jag hoppas du förstår vad jag menar.

    Fika nästa vecka kan jag nog... På tisdag eller torsdag. Tränar de andra dagarna. Vill inte hoppa över något pass nu i början, då blir det nog en vana...

Svar på tråden StockholmsMammor till SeptemberBarn