Pluffsan skrev 2011-09-22 22:21:45 följande:
Jag försöker att bara äta vanlig frukost och lunch och sen ta allevo resterande måltider och mellanmål. Jag vet inte om det är så men jag tänker att om man skulle få i sig för mycket när man äter så hinner man kanske lättare göra av med det om man äter det mesta på förmiddagen. Sen är jag iofs mer hungrig på morgonen och lunchen än vad jag är på eftermiddag/kväll. Så det är nog väldigt individuellt.
Vad är det för äppeldessert jag har missat? Tycker jag har läst allt som har skrivits här men den verkar jag ha missat. :)
Viveca: är det som man har hört att det är lägre gi i surdegsbröd än vanligt bröd?
Vanlig mat till frukost, lunch och Allévo till mellanmål och middag går jättebra. Variera olika Allévo produkter. Gärna shake till mellanmål och soppa till middag. Barer passar bra till mellanmål ibland men för mycket barer kan upprätthålla sötbehovet.
Äppeldesserten la jag ut i tråden Smarta val och lätta tips. Här kommer den igen
Klyfta ett äpple och lägg på tallrik
Pudra över kanel och lite socker
Mikra någon minut
Ät med lätt vaniljyoghurt
Det stämmer, surdeg sänker brödets GIvärde