Inlägg från: lisalisa |Visa alla inlägg
  • lisalisa

    "Vippisar" se hit!

    här går det lite sisådär, vi är så fantatiskt dåliga på att planera bra mat  (vi byter ut några måltider per dag) och ibland har det blivit slarv,inte helt lätt att hålla motivationen uppe när man är hungrig och snurrig i huvudet. det nya tänket finns där och det funkar bra med en shake till frukost och till kvällsmat med middag, en shake och lunch mittemellan...
    ska beställa allevobars nu när shakarna börjar tryta, håller mej mycket mättare på dom.
    Hittills ungefär 2 kilo minus och en morgon -7 cm i midjan men har svårt att tro att det verkligen är 7 cm, säkert mer dagsform, svullenhet och annan tidpunkt på dagen för mätningmen känner absolut inte lika uppsvullen som tidigare...

    Så det går framåt. Men långsamt... 

  • lisalisa

    hej allihopa!

    Har inte varit så himla aktiv härinne pga bristande motivation och för att livet har kommit emellan. På måndag kör vi en nystart med ny motivation och nyomläggning av kosten.

    Vad väldigt duktig första veckan, det har blivit sämre efter det, dels för att jag inte lyckas hålla hungern i chack och för att jag klarar inte av att ta hand om en skogstokig 3-åring på hungrande mage.
    Har köpt allevobars som är jättegoda och håller hungern borta ett par timmar och blandat det med en shake till frulle, nyttig lunch, bar till mellanmål, lagad middag och bar/mat till kvällen.
    Känns inte så skoj att jobba på viktnedgång när jag inte hittar motivationen att dricka shake (inte håller mej mätt på shake) 

    däremot så har midjemåttet minskat ett par cm och jag har svullnat av lite i ansiktet ser jag på nytagna kort och det är förfärligt roligt!
    Himla kul är också att se att min man som oxå är vippis (positive) har gått ner rätt mycket i både midjemått och på vågen trots samma kost som mej.
    jag ligger numer på 79 (mot 82 när jag började) och ska ner till 75 minst, gärna nånstans mellan 70-75 .

    Återkommer i början av nästa vecka, då börjar jag dessutom jobba efter nästan 3 veckors vabbande och på jobbet är det lättare att tänka på annat än mat :) Ha en trevlig eftermiddag allihopa!

    /Lisa 

Svar på tråden "Vippisar" se hit!