• Äldre 15 sep 13:34
  20005066 visningar
  229522 svar
  -4 +16
  Inlägg från Skrutt 83 Visa alla inlägg
  229522
  20005066

  Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

  Hej tjejer!

  Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

  Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
  Här är en länk till BIM-listan:
  www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
  Länk till "plustråden":

  www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
 • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
 • Äldre 15 sep 13:37
  #2

  Börjar själv då! Vad tror ni om mina test. Hade ett tidigt mf i v.5 i augusti, vet inte till 100 om jag hade äl denna cykel men ägglossningstesterna gav starkt streck förra sön-mån tillsammans med mkt äl-känningar. Har sen haft lite symtom som gjorde att jag började hoppas. Tror det är ä+9 idag.. Kan vara +8..

  Tog igår kväll ett test ifrån testlagret som såg ut såhär 30 min efter att tiden gått ut:  Jag vet att man inte ska lita på test efter tiden gått ut, men det var precis såhär det var innan mitt plus förra gången så därför fick jag ju lite hopp.. Har inte fått rosa efter på detta sätt när jag inte varit gravid- Testet imorse från testlagret kom också något svagt upp mot slutet av tiden/efter tiden men tyckte inte det såg lika rosa ut.. Tog ett cb också som visade detta:  Justerade kontrasten lite:  CB visade inom angivna tiden! Vad tror ni, vågar man hoppas på hcg fast det är tidigt, eller är detta bara spök? Hoppas så!!
  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Äldre 15 sep 14:02
  #5

  naleh: Åhh gör du?! Blir så glad när någon annan ser!

  Slemtorsk: Åhh vad glad jag blir! Du är varmt välkommen! Ser framemot en uppdatering av ditt test!

  Blir så glad när andra också ser det jag ser men vågar ändå inte hoppas. Rädd att bli besviken och rädd för att det bara är spökstreck. Testlagret imorse visade ju inte alls lika tydligt ens efter tiden gått ut.. CB vågar jag inte lita på, har haft spök med dem innan men ändå tycker jag detta är annorlunda, att det är blåare. När jag justerat kontrasten på spökstreck har det inte kommit sånt här tydligt streck.


  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Äldre 15 sep 14:23
  #10
  -1
  Kaosmamma skrev 2011-09-15 14:16:21 följande:
  Åh bra initiativ :) nu plussade jg ju för några veckor sedan men vill hänga på och kika :)
  Du får gärna hänga på och kika! 

  Kiyona: Vad glad jag blir att du ser!! Äl+8 är ju jättetidigt så det finns gott om tid för dig att hinna få ett plus!  Haha ja visst är det galet att det kan vara så kul att testa! Ska nog testa i kväll igen om jag fått mina test från testlagret när jag kommer hem. Tack, jag hoppas vi båda får en fin ökning och ett tydligt plus!
  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Äldre 15 sep 14:33
  #12

  Firran: Ett jättetydligt plus! Tycker inte att det borde kunna vara sprutan om det står 10 dagar!! Vågar mig på ett grattis!! Håller tummarna för starkare streck om 2 dagar!


  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Äldre 15 sep 23:23
  #44

  Copyjulia: ser ett tydligt plus! Alla är olika känsliga för hcg så tror inte du behöver vara orolig, det viktigaste är att testerna ökar i styrka. Håller tummarna!

  Slemtorsk: Fy vad ledsen jag blir för din skull.. :( men ge inte upp hoppet ännu, du var ju många dagar innan bim. Håller tummarna!

  Envira: jag ser tyvärr ingenting på bilden :( men håller tummarna att det snart är ett fint plus!

  FlakeZ: Hej!! Tack ja jag hoppas.. 5 försöket nu med mf i augusti, var osäker på om Äl var överhuvudtaget denna mån.. Men testet från testlagret blev inte sådär förens 30 min efter tiden gått ut, :( är från igår på Äl+8. Kom ditt inom tiden så tidigt? När blev det ett tydligt steck? idag ser jag bara svaga mkt tveksamma skuggor och de har inte blivit lika tydliga efter tiden som detta blev. Men tog ett Äl test nu ikväll som visade i stort sätt lika starka streck och strecket på cb syntes fortfarande, togs imorse. Men har fått spökstreck på dem tidigare så det vågar jag inte lita på... Men hoppas Äl-testet indikerar att det är något på g.. Annars är det kanske en sen Äl efter mf men har inga symtom på att det skulle vara Äl nu.. Hoppas så men vill inte bli besviken.

 • Äldre 16 sep 13:33
  #52

  Envira: Ser dessvärre inget streck...

  Här syntes inte heller något annat än möjligtvis en skugga på testlagret imorse, lika svag om inte svagare på cb så tror att det bara var spökisar.. Brösten ömmar som sjutton och äl-testet visar starkt streck.. Kanske var äl senare alt. är på väg.. Men känns inte som dem symtomen.. Får fortsätta hoppas men känner mig säker på att det inte är något.


  BejbyBoo skrev 2011-09-16 13:09:24 följande:
  Det första testet jag tog var på kvällen på äl+8 eller 9. Jag lät det ligga i badrummet och tittade efter närmare 30 minuter. Då fanns där ett svagt streck.
  Dagen efter kom samma svaga streck på morgonen och inom "rätta tiden".

  Strecken var ju sv aga, men det var ändå ingen tvekan om att de var där. Titta i mitt galleri om du vill se hur de såg ut. Sen testade jag ju varje dag och det var knappast så att jag tyckte att de blev starkare hela tiden, men när man ser alla test tillsammans ser man att de successivt blev starkare.

  Jag har också fått spök på CB, men har aldrig någonsin skymtat något på testlagrets om det faktiskt inte varit något där.

  Förstår att du hoppas. Jag fortsätter hålla tummarna!
  Kikade på dina tester, med det tidigaste jag hittade var 11 dpo, som var neg morgon och positivt kväll? Var de dem du menade? Står det bara fel dagar i galleriet? Mitt blev ju som sagt inget tydligare imorse så jag antar att det inte är något.. Tack för tummarna men är inställd på att det är kört. Vet ju inte ens om jag har haft äl denna månad, allt verkar lite upp och ner efter mf:et.. :( Får hoppas att det ordnar upp sig så att man iallafall kan få försöka igen.
  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Äldre 16 sep 13:52
  #54

   


  Kan lägga in bild från gårdagens kvälls test aåg likadant ut imorse ungefär:


  Ser ju något über svagt... När det torkat ser det ut såhär:

  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Äldre 16 sep 13:55
  #55

  Här är både det inom tiden och det torkade som visas ovan efter ökad kontrast:

  Inom tiden, översta bilden på förra inlägget:  Efter tiden, andra bilden förra inlägget:


  Vad tror ni? Inget att hoppas på va?
  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
 • Äldre 17 sep 12:05
  #85

  gummsan: Tyvärr ser jag ingenting svagt med färg.. Möjligtvis kanske en svag svag grå skiftning.. Vilken dag är du på? håller tummarna.

  Slemtorsk: På din andra bild tycker jag något svagt svagt skifta men tyvärr inte de andra.. Men du har väl flera dagar kvar till BIM. Fortsätter hålla tummarna..

  Här hemma vaknade jag med världens yrsel och illamående.. Tog ett test som direkt kom upp något svagt svagt rosa.. men vågar inte tro något, när det torkade så blev det bara som ett vitt streck och rosa runt om.. Hoppas så klart att det är något tidigt men vill inte hoppas. Tror jag är på äl+11 idag, möjligtvis äl+10. Ser ni vad jag ser?:  ökad kontrast:


  ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.