• Anonym (Kaffedraken)

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Envira: då är det ju LÅNGT kvar! Finns gott om tid för ett plus! Otroligt ovanligt att plussa så tidigt!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Tisseltassel skrev 2011-10-10 10:28:59 följande:
    Ni får gärna analysera testet i mitt galleri
    Ditt galleri är inte synligt. Du måste nog gå in i inställningar och ändra så att inloggade medlemmar kan se det!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Slemtorsk: Tror absolut att du är gravid men att det är tidigt bara! När jag var gravid nu senast så fick jag precis som ditt efter tiden dagen/dagarna innan jag fick mitt plus! Eftersom du inte fått så någon annan gång så tror jag detta är något positivt! Håller tummarna!! Stort grattis till alla nya fina plus!! Håller tummarna för alla er som fått skuggor/antydan till plus!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Slemtorsk: åhh vad tråkigt, såg framemot ett fint plus här på morgonen. Hur blev morgonens test när det torkade? Håller tummarna och tror att det bara är för tidigt.

    Här hemma är det sjukt deppigt, inget positivt Äl-test ännu är på dag 16 idag... :( börjar bli otroligt rädd och nervös att det inte blir någon Äl denna månad heller.. Det är nog jobbigt att vänta på ett plus men att inte ens få försöka känns olidligt! Hoppas verkligen att testet visar stegring ikväll eller imorgon. Har känningar men som sagt inget direkt på testen. Vill ringa gyn och få be om vul men de lär ju inte tycka det är tillräckligt för att få komma.. Så trött på det här nu, kan jag snälla få min Äl nu!!

  • Anonym (Kaffedraken)
    Myhnona skrev 2011-10-12 10:23:56 följande:
    Jaha, nu har jag hittat mobilen och därmed kunnat ta en bild men är ännu mer fundersam nu när testet har torkat. Nu har strecket flyttat sig ut mot vänster, där det absolut INTE skall vara. Jag har enbart hört gott om Testlagrets gravtester, att de aldrig visar fel, man får aldrig spökstreck och så vidare men nu börjar jag undra. Det streck ni ser till vänster, precis efter uppsugningsdelen satt tidigare där teststrecket skall sitta, fast det var lika smalt då så jag vet ju att det är ogilitigt men ändå, så jäkla frustrerande! Skrikandes


    Fick liknande förra månaden, ett rosa streck, dök upp inom tiden tom har jag för mig, satt ungefär där ditt siter nu och var lite snett. Här är en bild: 



    Var tyvärr inte gravid... Men mitt flyttade sig inte utan var där hela tiden´..


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Myhnona skrev 2011-10-12 11:10:24 följande:
    Om jag är gravid eller inte vet jag ännu inte för jag har bim tidigast om 6 dagar, men blev fundersam över varför det blev så, jag vet att detta test inte är giltigt och tolkar det inte som positivt nu när det sitter där det sitter, skall ju vara brett och på rätt plats först och främst.
    Då har du ju lång tid på dig att hinna få ett plus!! Håller tummarna! Hoppas på att detta idikerade att det finns lite hcg i kroppen fast det bara är tidigt. Håller tummarna!!

    Slemtorsk: Hoppas på att det bara är tidigt än, själv har jag fått starkare utslag på testerna på kvällarna jag också alltid mer utspätt på morgonen fast man inte druckit under natten. Ser framemot ett nytt test ikväll, hoppas så för dig!! Stort LYCKA TILL på uppkörningen idag också! Håller tummarna!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Slemtorsk: tråkigt med uppkörningen och med negativa test.. :( jag som höll tummarna stenhårt!! Men än finns gott om tid för ett plus!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Envira: kan skymta något svagt svagt rosa men svårt när bilden är så suddig.. Är den även mixad med?! Ser ut så.. Men håller tummarna!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Själv sitter jag med en enorm klump i halsen och tårarna brännande bakom ögonlocken.. Ytterligare en morgon utan utslag på äl-testet, är dag 17 idag.. Verkar som ytterliggare en månad utan äl... F-N blir så sjukt frustrerad, ledsen, arg och stressad.. Nog att det är frustrerande att vänta på plus men att inte ens ha äl och en chans att få försöka är olidligt!! Detta påverkar mig något enormt, kan inte ens koncentrera mig på jobbet.. Alla runt omkring har magar eller små bebisar.. Sonens bästa kompis fick häromdagen en lillebror och sonen frågade mig "Mamma har du min lillebror i magen? Jag vill ha en lillebror på riktigt" hjälpte ju inte direkt mot längtan och frustrationen, fick alldeles ont i hjärtat!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester