• Ruter

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Är in och läser era inlägg och ni ger mig hopp.
    Jag har bara testat mig med RFSU, köpte sånt där paket med 8test eller vad det är i. 

    Mensen skulle kommit i söndags, på tisdagen testade jag positivt enligt denna bild


    Eftersom jag köpt ett sånt där paket med flera test I tänkte jag att jag lika gärna kunde testa upp dom. I onsdags och torsdags (även de med morgonurin som första) var testerna tokmegativa oavsett hur mycket jag stirrade på det stakars testet så kunde jag inte änns inbilda mig att testen var positiva.
    Helt inställd på att detta ska leda till missfall och bara väntar på att det ska börja blöda.

    Hade 1 test kvar så tog det imorse och resultatet blev enligt bild


    Supersvagt jämfört med i tisdags, men jag kan iallafall se två streck igen. Efter att läst det nu skrivit här om RFSUs test finns det ändå lite hopp där längst inne om att med lite tur kanske det inte leder till ett missfall. 

    Har någon haft liknande att det gått från positivt till negativt till positivt igen med lycklig utgång i slutändan? Tillägg är att alla testen är tagna samma tidpunkt, med morgonurin. 

  • Ruter

    Missfall den 17 maj. Testat negativt flertalet gånger efter det. Alla symtom försvann vid missfallet. Nu åter igen symtom, beräknad ny mens (förutsatt att missfallet inte påverkade det hela) enligt tidigare cykel borde vara på ons. Kunde inte hålla mig och tog ett test imorse som ser ut enligt bild. 

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester