• ung92

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Är detta ett positivt ägglossningstest? :)

  • ung92

    När har ni testat? Om jag hade ökning förra lördagen, ev fredag kväll på ältest. När hade ni testat då? :) Tycker jag har ovanligt lite pms denna gång, därför min fundering. Men har haft allt, alla symtom, lite symtom eller som nu ingenting. Haha

    Bild för uppmärksamhet.

  • ung92
    CEV skrev 2021-11-20 20:00:31 följande:

    Hoppas verkligen det :) såg att bilden var i väldigt dålig upplösning så har klippt till den nu. Har i alla fall haft ett våldsamt illamående sen i eftermiddags så det känns som att det inte är vanlig pms denna gången :)


    Så såg mitt ut. Med sonens! Grattis
  • ung92
    Granit91 skrev 2021-11-20 20:28:16 följande:

    Jaa första barnet. Har dock varit gravid en gång tidigare men gjorde abort då (2017). Även om man varit gravid en gång så känns det som man inte ska kunna bli det igen liksom.. blev lite chockad för förväntade mig verkligen ett minus.

    Har inte haft några pms-symptom denna månad alls så därför började jag misstänka grav. Brukar då lite ömma bröst o irritation en vecka innan mensen.

    Vi prickade även in ägglossningen perfekt denna månad så visste ju att chansen fanns :)

    Vi har dock inte aktivt försökt utan bara haft sex när vi känt för det men som tjej vet man ju när det är rätt tid liksom.

    Är 30 år :)


    Vad kul att läsa! Är som samma här, har Inte heller några pms känningar som jag brukar ha. Samt att jag är gasig, frusen och hård i magen. Som att magen är trögare. Så ska bli spännande att testa! När kommer du testa och med vilket test? Många får väl spökstreck på CB va?
  • ung92

    Hej! Jag tog ett rfsu graviditetstest idag på morgonen, och igår. Igår var det tok blankt, hur mycket jag än studera de så syntes ingenting :o Men idag... Då syntes fan något jätte svaaaaaaagt. Har beställt predictor early och hoppas på få dom imorgon eller tisdag. På onsdag har det gått äl+12 eller 13. Tänk om det här super svaga strecket kanske är något..

    Tyvärr har både rfsu och CB mycket spökstreck. Men man får leva på hoppet! Har någon mer bim på onsdag?

    Fick detta idag då... Men detta är fotat långt efter tiden. Såg synligare ut innan. Så man ser nog inge här åndå

  • ung92
    Pommii skrev 2021-11-21 15:00:46 följande:

    Mm jag testade också med Rfsu gravtest idag, svag svag linje bredvid, men tillräckligt färglös så tar det som negativt... bim på onsdag.


    Som mitt då. Ändå att man skymtar något men ändå alldeles för svagt. Vi får testa igen om någon dag! Mina bröst känns faktiskt lite ömma. Men annars ingenting. Men kan lika gärna vara mensen. Hoppas såklart på annat
  • ung92

    Ååååh dessa jäkla rfsu, får aldrig nått streck rikrigt... Måste köpa ett cb early, har ännu 3 dagar kvar till bim. :(( känns verkligen som att ja e gravid.

  • ung92
    Nathaliextnf skrev 2021-11-22 08:59:21 följande:

    Jag tog oxå ett RFSU testa ofta idag. Igår såg man inget men nu imorse tycker jag man kan ana ett streck. Bim -1. Men som du skriver kanske man ska köpa cb istället :)


    Ja men det tycker jag verkligen! Kanske köpa ett digitalt?
  • ung92
    isoldelively skrev 2021-11-22 10:15:10 följande:

    Vill bara säga att det skiljer så himla mycket mellan test och hur tydligt de visar plus. Jag tog ett cb early igår som blev positivt. Tog ett rfsu i samma urin (den röda testa ofta stickan) och fick suuupersvagt positivt på den, och då menar jag sjukt svagt men tänkte att det skulle öka till idag.

    Tog ett nytt rfsu-test nu på förmiddagen och döm om min förvåning när det var helt negativt? Kunde inte ens ana nåt på stickan. Blev jätteledsen först men bestämde mig för att ta ett cb early och ett av apotekets (kronans) egna test i SAMMA urin som jag använt till rfsu - och båda de blev positiva :) Kom direkt, syns i alla ljus (kvalitén på bilderna blir ju så dålig när man lägger upp här, syns bättre irl).

    Summa summarum, jag rekommenderar verkligen andra test än rfsu som verkar väldigt okänsliga jämfört med andra :)


    Wooow vad intressant, tack för inlägget! Har själv börja fundera om det är så, dvs att rfsu är mycket okänsligare än andra test. Har vart lite skeptisk till CB då jag fått spökstreck, men där märker man tydligt att gravid är du defenitivt Tänk att det kan vara sån skillnad. Ska invänta antingen mens eller mina tester som borde komma imorgon eller onsdag. Då är jag bim-1.

    Det som gör mig så skeptiskt till att jag faktiskt är gravid är för att jag fryser så jäkla lätt. Jag har kalla fötter, huttrar när jag ska sova.. Och noll pms symtom! Förutom kanske pyttelite ömma bröst. Men just det där frysandet? Är de vanligt måntro?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester