• ung92

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Tigu skrev 2020-11-10 19:42:11 följande:

    Hej. skulle någon bara vilja ta sig tid åh kika på mitt test? Jag ser typ ett jätte ljus skugga ljusblå men vet inte riktigt...


    Det ser ut som mitt, så jag tror du är gravid. Men cb är knepiga, ser onekligen positivt ut.
  • ung92
    Simonan skrev 2020-11-10 19:06:49 följande:

    Nu känner jag mig så tjatig, men pratade med BM och hon anser att jag är gravid trots negativt test imorse, att jag ska fortsätta ta testerna och komma in till dem nästa vecka.

    Har dragit ner ljusstyrka och ökat kontrast på en bild här nu, detta är från igår & imorse tog jag CB och fick negativt

    Jag borde ju testa imorgon på morgonen. Vill bara testa nu ikväll, går det tro?


    Allt går, jag hade inte kunna hålla mig. Så har du test så kan du absolut göra det, men förbered dig på att de kan vara blankt. Så har du råd och har test, så testa på! :) vad kan hända? :)
  • ung92

    Fått två såna här, en från igår och en idag. Inom syns ett svaaaaaaagt streck, och efter tiden såhär. Hann inte fota. Är de tork/spökstteck?



    Vet inte är bim är alls..

  • ung92
    Asparaghus skrev 2020-11-11 14:49:59 följande:

    Suck... ger snart upp... försökt skriva hur många ggr som helst men mitt meddelande bara försvinner medan jag skriver. FL-sajten har verkligen haft sitt bästföre-datum... nåja..

    Såg iaf att det inte syntes nåt på bilden efter jag laddat upp den här...

    Men prövar med en annan...

    Annars till användare: ANNANSTANS... Ge inte upp!


    Helt klart positivt, ser ju super ut. Tror verkligen du är gravid :)
  • ung92

    Ja har en fråga, en lite känslig sådan. Innehåller snusk :'D Jag och mannen hade just sex, och när vi håller på så känns det som att det är så otroligt "mjukt" inuti mig. När han drar ut den så har han jätte mycket mjölkiga vita flytningar på snasen.... Vad fasen är detta? Är man gravid eller har man en könssjukdom?

    Nån med erfarenheter kring flytningar tidigt i graviditeten eller så? Ursäkta snusket

  • ung92
    Annanstans skrev 2020-11-11 20:17:03 följande:

    Vid mina graviditeter har jag haft jättemkt såna där vita flytningar. Tunna, luktar inte men väääldigt rikliga! Framförallt i början.


    Jassså, kanske det är något då. För borde rimligtvis ha haft bim igår. Kommer inte ihåg att jag har haft såhär Mycket tidigare. :/ dom luktar inte lller nått.
  • ung92

    En fråga. .är det fler som fått stegring på ägglossningstest 4 dagar efter själva ÄL? Lägger upp bilder. Fixk ett fint starkt sådant som inte är på bild (blev bråttom då ;) ) och nu går de uppåt igen. Har ont i korsryggen och som molvärk, men snus torrt där nere.. Har vi missat äl ändå??

    Experter hjälp mig :)

  • ung92

    Tjejer, jag är på camping med familjen. Och min molvärk fortsätter.. Men nu när jag gick på toan så hade jag trådiga slemmiga flytningar, som vid äl. Men den 26-27 så hade jag jätte vattniga flytningar, lite segt och hel kåt. Sedan torrt, lite mjölkigt och nu detta. Kan äl verkligen komma såhär sent efter???? Nu blir jag förvirrad :( :/

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester