Inlägg från: Dettaärbörjan |Visa alla inlägg
  • Dettaärbörjan

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    halmstadcarro skrev 2015-01-13 22:08:51 följande:
    Skulle nog vilja säga att det syns nåt svagt där :) phpbHkAwF23625.jpg
    Oj tack för att du trixande :) minns att du försökt på mina förr men inte fått fram nått! Jag ska ta nytt imorgon, eller ska ja vänta nån dag? Kanske e onödigt eftersom ja tog ikväll?
  • Dettaärbörjan
    halmstadcarro skrev 2015-01-13 22:45:05 följande:
    Så lite så :) När orginalbilden förstorades lite tyckte jag även de syntes på de :) Har dålig koll på om/hur länge man bör vänta men jag hade nog tagit ett nytt redan imon ;)

    Håller tummarna för dej!
    Då tar jag ett nytt imorgon och håller tummarna :) tack för din hjälp! Har du plussat eller hur går de för dig :)?
  • Dettaärbörjan
    germany skrev 2015-01-14 08:01:05 följande:



    Har testat med gravidkollens billiga stickor och fick svagt utslag på BIM dagen. De ökade i styrka så att teststrecket blivit tydligt men ej så starkt som jag tycker de borde ha blivit för varje dag som går. Är på BIM +8 i dag.

    I går köpte jag ett Clear Blue test och direkt kom ett fint plus upp. För visst ser det ganska starkt ut? Men nu blir jag så osäker på vilket test jag ska våga mig på att lita på.....det svaga på billiga stickor eller det starka plusset på Clear blue?!

    Vilka erfarenheter har ni och hur skulle ni tänka?
    Det är ju bara tiden som kan utvisa, men väntan är så jobbig. Har kämpat för ett plus, tillhör skaran som har svårt att bli gravid.

    Tack snälla för era ögon, erfarenheter och svar.


    Hur starkt vill du ha det? Ett jättestarkt plus som dyker upp direkt, det måste väl få duga BIM +8? Lugna ner dig nu och sluta testa! Testen kommer ändå till en punkt där de inte lan bli starkare, eller hur?

    Stort lycka till! Menar inget illa men vänta barn, inte missfall!
  • Dettaärbörjan
    germany skrev 2015-01-14 10:17:18 följande:
    Ingen fara, bara bra att du försöker ruska om mig och  försöka få mig att inte vara så himla orolig....Du har så rätt i det du skriver.

    Men, jag är helt fast i mina tankar.....kan liksom inte låta bli att fundera varför de andra billiga testen bara visar svaga plus.....Undrar om det kanske är dom som är att lita på och att det jag lagt ut på bild inte stämmer riktigt fullt ut? De andra testen som jag inte har med på bild här är mkt svagare och jag kan inte låta bli att falla ner i mörkret och mår jättedåligt över att mista detta mirakelplus.....Men jag ska rycka upp mig och faktiskt göra som du säger att låta bli att testa nu utan vänta och se vad som händer.

    Tack  för ditt lycka till, kan behövas.
    Jag har aldrig sett ett så starkt pluss och de kommer inte utan anledning, allt kommer gå bra, utgå från det, de förtjänar du! Njut, du ÄR gravid och du har ett frö o magen som ska bli ert barn :) oroa dig lite grann om det får dig att känna lite kontroll, men njut mer, våga :) att av gravid är läskigt och spännande, därför oroar sig många, men de flesta helt i onödan <3
  • Dettaärbörjan
    halmstadcarro skrev 2015-01-13 22:45:05 följande:
    Så lite så :) När orginalbilden förstorades lite tyckte jag även de syntes på de :) Har dålig koll på om/hur länge man bör vänta men jag hade nog tagit ett nytt redan imon ;)

    Håller tummarna för dej!
    Skulle du vilja titta o kanske trixa på mitt från idag ? Bifogar de igen så du slipper leta :)
  • Dettaärbörjan
    Hoppanloppan skrev 2015-01-14 14:21:48 följande:
    Ser tyvärr inget:(
    Provat o trixa lite själv, hört här att man inte kan trixa fram sträck (alltså antingen finns de eller inte), ser du något nu? :)
  • Dettaärbörjan
    Dettaärbörjan skrev 2015-01-14 15:03:56 följande:
    Provat o trixa lite själv, hört här att man inte kan trixa fram sträck (alltså antingen finns de eller inte), ser du något nu? :) phpp6Ajmq43518.jpg
    Trixat de ännu mer. Även trixat test från andra månader som visats negativa och helblanka och kan inte 'trixa" fram ett sträck, är på BIM-6 visst borde de va något ?

    Kan man hoppas sig själv gravid så hade vi alla gjort de för längesen ;)
  • Dettaärbörjan
    louisep87 skrev 2015-01-14 19:27:19 följande:

    Ingen mer som ser på mitt?


    Ja försökte trixa med ditt men får inte fram något tydligare, kan ana något men vågar inte.. När har du BIM? Lycka till!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester