Inlägg från: Dettaärbörjan |Visa alla inlägg
  • Dettaärbörjan

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    MissMf skrev 2015-01-14 20:39:11 följande:
    Kan nog ana nått jättesvagt om jag trixar. Vänta nån dag :)
    Tack för svar :D hehe jo ska försöka vänta men de är nog lättare att flyga ett flygplan än att inte testa varje dag när de närmar sig BM;)
  • Dettaärbörjan
    All in skrev 2015-01-14 21:56:40 följande:

    Vad tror ni? Kvällsurin BMI -5 php0wCftZ57273.jpg


    Fotat inom tiden? Ser ett sträck till utan tvekan men de ser lite tunt ut men håller tummarna :D.. Såg du nått på mitt? :)
  • Dettaärbörjan
    All in skrev 2015-01-14 22:34:02 följande:
    Det är fotat inom tiden.. Fast tunt som sagt, har Bim på måndag. Tar ett nytt på fredag... Spännande! Åttonde försöket! Tredje barnet!

    Såg en skugga på ditt och tror absolut att du är på rätt väg!
    Ja har BIM på tisdag :) hoppas du har rätt! Ja har sett personer förr här som fått smalt streck men sen har de blivit ordentligt streck så jag håller mina tummar för dig :D när ska du testa nästa gång? :)
  • Dettaärbörjan
    Dettaärbörjan skrev 2015-01-14 22:39:11 följande:
    Ja har BIM på tisdag :) hoppas du har rätt! Ja har sett personer förr här som fått smalt streck men sen har de blivit ordentligt streck så jag håller mina tummar för dig :D när ska du testa nästa gång? :)
    Förlåt läste sen att du skrev du skulle testa på fredag :) ja ska också försöka hålla mig till fredag :) ja har inga barn sen tidigare o har försökt ett halvår snart.. stort lycka till!
  • Dettaärbörjan
    All in skrev 2015-01-14 22:42:36 följande:
    Jag testar nog på fredag igen... Då har det ju gått 48 timmar ytterligare och borde ge en ökning... Är så rädd för dessa "spökstreck ", har dock ingen erfarenhet om dessa tester och hur vanligt det är på dom? Vet du??
    Vet inte alls vad de är för test du har.. Men de tunna strecket är ju färgat (e iaf inte grått) så de ska ju inte va spök tycker jag.. :)
  • Dettaärbörjan

    Hjälp snälla! Den till vänster är gammal negativ (bara för o jämföra för de ger alltid lite torkstreck tycker jag). BIM-6 på högra, ser nån? Jag behöver inte vinkla eller lysa, i verkligheten tycker jag de syns bra med blotta ögat, men färgen är svår o tolka.. Kan ju inbilla mig dock :/ lägger till samma bild trixat lite efter

  • Dettaärbörjan
    Dettaärbörjan skrev 2015-01-15 11:03:36 följande:

    Hjälp snälla! Den till vänster är gammal negativ (bara för o jämföra för de ger alltid lite torkstreck tycker jag). BIM-6 på högra, ser nån? Jag behöver inte vinkla eller lysa, i verkligheten tycker jag de syns bra med blotta ögat, men färgen är svår o tolka.. Kan ju inbilla mig dock :/ lägger till samma bild trixat lite efter phpkIvBOH97181.jpg


    Förlåt men menar överst (vänster) och nederst (höger) inte meningen o spamma, bilden vände sig :/
  • Dettaärbörjan
    Limpan nr2 skrev 2015-01-15 09:25:01 följande:

    Är väldigt förvirrad. Tog ett test imorse som jag efter några minuter inte kunde se något på. Tittade till testet igen efter typ en timme och ser detta!!!

    Antar att det bara är färgrester??! Men konstigt att det kom efter så lång tid. Nån som fått liknande? phpmmTCP988257.jpg


    Oj va svårt, vet inte själv varför de kan bli så men givetvis hoppas ja att du är gravid, borde väl inte kunna bli rosa annars? Ta ett nytt, så håller jag tummarna !:) lycka till!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester