• SJLN

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    ak15 skrev 2015-09-29 21:03:46 följande:

    Någon som ser något eller kan trixa


    Jag ser på alla tre bilder och det ser rosa ut, hoppas det blir starkare! :)
  • SJLN
    Klor skrev 2015-09-29 21:46:32 följande:

    Hej tjejer. Vart gravid med nr 3 i juli men fick ett MA i v10. Nu är väl tanken på att försöka igen. Blödde rejält i ca 3 v och i måndags förra veckan blev jag blödnings fri och sambon och jag har haft sex två ggr efter de. Jag vet Dick inte riktigt hyr jag ligger till i cykeln men jag tycker jag känner av att ÄL är på g eller möjligtvis var nu i dagarna. Tänkte testa i helgen för och se om vi har turen att lyckats pricka in ngt redan nu. Så, om några dagar får ni gärna titta på mina tester med ????????

    Ni som haft MA tidigare hur har ni räknat att er cykel blir efter det? Min BM sa att själva blödningen ska man räkna som en mens o utgå från det. Så i mitt fall blur det 24/8 då allt satte igång.


    Jag har haft två MA. Efter första kom mensen efter 56 dagar och andra efter 69 dagar. Jag har normalcykel på 35 dagar. Så räkna inte blint med att du är i fas redan. Har du kollat så du testar negativt emellan? Så du inte blir lurad av ett positivt test och så är det bara hormonerna som inte gått ur kroppen.
  • SJLN
    happylife skrev 2015-09-30 09:42:10 följande:

    Nån som ser nåt??

    Lloyds testa tidigt där jag tog ur stickan.

    BIM 4 typ


    Jag ser strecket du syftar på men det ser inte rosa ut, inte från min telefon i alla fall. Hoppads det blir starkare! Förra graviditeten testade jag svagt positivt först bim -1
  • SJLN
    Hallonfrossa skrev 2015-10-01 05:32:18 följande:

    även 2 streck nu på morgonen :)

    Seg kropp man har när.man får + på bim+ 11/12 ;)


    Haha verkligen! Testade du med äl test så du vet att du hade äl när du tror? Låter ju nästan orimligt att få ett plus först så sent ^^
  • SJLN
    Hallonfrossa skrev 2015-10-01 09:37:23 följande:

    Nä jag gjorde ju inte det.

    brukar alltid känna när äl är så har prickat in den och blivit gravid 3 ggr tidigare men denna gången gjorde jag tydligen inte det.

    Så måste haft väldigt sen äl :)

    Fick ett jätte kraftigt stick i livmodern i fredags så antar att ägget kanske fäste då :)

    Så första + på dag 43! Så lång cykel har jag aldrig haft innan, max 34 dagar.


    Jag hade alltid en cykel på 35 dagar, tills vi började försöka bli gravida. Nu verkar den variera från allt mellan 28 till 45 dagar ^^ men det gör inte så mycket, jag blir ju gravid ändå :)
  • SJLN
    Hallonfrossa skrev 2015-10-01 14:33:36 följande:

    hade du hormon baserat preventivmedel då?

    har aldrig utsatt min kropp för hormoner så lite knasigt att den blev konstig, men inget är ju omöjligt :)


    Nej jag hade kopparspiral sista 1,5 år. väldigt konstigt att den plötsligt slutade vara så regelbunden som den var innan men jag antar att det var psykiskt.
  • SJLN
    2013januari skrev 2015-10-01 22:14:26 följande:

    Förlåt för kapning av ämnet men menar du att din cykel ändrades så lång som till över 40 dagar efter kopparspiral? Detsamma hände nämligen mig alldeles nyss...


    Både ja och nej. Cykeln ändrades inte till att konstant ligga på 40 dagar, men från att ha varit regelbunden (med ganska exakt 35 dagars cykel) under tiden jag hade kopparspiral gick den till att plötsligt hoppa lite som den ville. Första månaden efter var den 10 dagar sen så då var cykeln på 45 dagar till och med, månaden efter blev jag gravid och då fick jag mitt plus runt bim så då var den troligtvis tillbaks på 35, sen fick jag missfall och då gick det såklart lång tid till nästa mens men det räknas ju inte riktigt.. och sen blev jag gravid igen och plussade först flera dagar efter bim, alltså hade nog ägglossning skett senare än jag räknat med. Sen missfall och långt till mens igen och sen 4 mensturationer med 28-40 dagar emellan. Och nu plussade jag starkt på bim - 8 vilket troligtvis innebär att ägglossning skedde tidigare än jag räknat med ^^ men det tydligaste tyckte jag ändå var den första cykeln efter uttagningen då mensen oförklarligt blev 10 dagar sen, det måste ju ha varit psykiskt
  • SJLN
    Maria 501 skrev 2015-10-03 10:03:59 följande:

    Vad tror ni om mitt då? Jag tog en bild till

    Saken är att jag hade ont på vänster sida av magen igår o känner mig helt trött idag samt fortfarande lite ont på vänster sida


    Du har ett tydligt plus där :)
  • SJLN
    MammaHilma skrev 2015-10-03 09:14:44 följande:

    Vad tror ni?


    Det kan vara spök, men det kan också vara positivt. Att det är blankt idag kan i så fall bero på att du hade mindre koncentrerat urin idag till exempel. Prova igen imorgon!
  • SJLN
    Dagsmeja skrev 2015-10-03 16:56:50 följande:

    Närmare bild. Är ju liksom ett rosa streck fast längre till vänster. Ser ni?


    Menar du det rosa strecket som är där vid plastflärpen? För det betyder ingenting. Och jag ser inget annat extra streck. Så ja det är negativt tyvärr..
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester