• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • Hotshotbabe

    Nån med erfarenhet?

    Jag hade bim den 5 okt plussade svagt, började blöda o nästa dag plussade jag svagt även då men inte så stor skillnad på svagheten men jag blödde som vid vanlig mens men bara kortare tid i 4 dagar blödde jag till och från! Hade ont som vid mens så jag räknade med missfall nu har jag varit utan blödning några dagar och idag kom en till liten brun blödning! Känns så konstigt att det kom mitt i cykeln typ? Kan det va äl blödning på dag 10? Känns inte det lite tidigt? Eller är det missfallet som spökar lite ännu? Nån som varit med om liknande?

  • Xaxxa
    mammie04 skrev 2013-10-14 22:10:24 följande:
    Hoppas, hoppas, hoppas
    Xaxxa skrev 2013-10-14 22:05:50 följande:
    Jag tycker det syns nåt men vågar mig inte uttala mig om det är svagt rosa eller inte.
    Nä det är å förbenat svårt att avgöra... Det är bara att väääänta och ha tåååålamod och se om det blir flera streck på andra stickor eller om mensen tänker sticka fram sitt fula nylle

    När tänker du testa nästa gång?
  • N3NN3
    Xaxxa skrev 2013-10-14 15:50:41 följande:

    Förlåt om jag frågar men vad har hänt?
    Lugnt att du frågar.

    Ofostrig graviditet.

    Har min andra sådana just nu.

    Väntar på att jag ska få en blödning. Hoppas att jag slipper skrapas denna gången.

    Får försöka på nytt sen.

    Ett steg i taget nu !
  • Xaxxa
    N3NN3 skrev 2013-10-14 23:12:05 följande:
    Lugnt att du frågar. Ofostrig graviditet. Har min andra sådana just nu. Väntar på att jag ska få en blödning. Hoppas att jag slipper skrapas denna gången. Får försöka på nytt sen. Ett steg i taget nu !

    Stackare vad hemskt när man äntligen lyckas. Får verkligen hoppas du slipper skrapas du har ju lidit tillräckligt och så får vi hoppas du plussar snart igen och att det går bra då tredje gången gillt.
  • N3NN3
    Xaxxa skrev 2013-10-14 23:18:31 följande:

    Stackare vad hemskt när man äntligen lyckas. Får verkligen hoppas du slipper skrapas du har ju lidit tillräckligt och så får vi hoppas du plussar snart igen och att det går bra då tredje gången gillt.
    Hade ofostrig 2009 fick dottern 2012-12-31 och nu ofostrig igen.

    Tack ska du ha.

    Känns faktiskt ganska jobbigt just nu.

    Är rädd för att bli gravid.
  • Xaxxa
    N3NN3 skrev 2013-10-14 23:36:20 följande:
    Hade ofostrig 2009 fick dottern 2012-12-31 och nu ofostrig igen. Tack ska du ha. Känns faktiskt ganska jobbigt just nu. Är rädd för att bli gravid.

    Vad beror det på att det blir ofostrig? Verkar ju skumt att graviditeten bara försvinner men hinnsäcken växer och allt verkar som vanligt. Jag förstår att du är rädd är det själv trots att jag vill just för att det är så vanligt med missfall, ma och allt sånt otäckt när man är en äldre mamma och jag är inte pur ung längre.
  • synthpop

    Ligger och kan inte sova, funderar på vilket test jag ska köpa imorgon på Apoteket? Vilket är bäst av RFSU och clearblue?:P

  • Xaxxa
    synthpop skrev 2013-10-15 00:42:06 följande:
    Ligger och kan inte sova, funderar på vilket test jag ska köpa imorgon på Apoteket? Vilket är bäst av RFSU och clearblue?:P

    Samma här bara maler i huvudet.
  • Xaxxa

    Nu fick jag en idé om tempen så jag var bara tvungen att testa om det verkligen kunde vara så fantastiskt som jag fick för mig. Tog bort alla tampar jag discaradt sen förra onsdagen och satte discard på den höga tempen den 3 okt för då sov jag knappt nån innan jag tempa och vips vad händer? Jo se på f-n jag har ALLA tempar ÖVER coverline och dessutom VERKAR ha haft ÄL dåden 1 okt med BIM idag och fattar inte hur men jag har inte tagit ett enda test än vilket är ovanligt för att vara mig. Fasen nu är jag helt till mig och kan inte sova ju

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester