• RockTheRebell

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Har precis samma. Fast körde 7,11,13,15,16,17 och idag 18 om det går. Är första gången för den här omgången.


    mammasusan skrev 2014-01-08 12:38:09 följande:
    Ingen fara, är tredje kuren & jag blev gravid på de två andra men blev mf än en gång i v.5 & v.6. Vi sexade dag 12,14, 15, 16, & 18. Huvudvärk, gasig, svårt att sova & vallningar, tyckte dock att andra kuren har varit värst med biverkningar.

  • RockTheRebell

    Jo det vet jag att det är tidigt test :) det är liksom mer förbluffande att det är streck på +8 på ett kul sätt att jag inte vill göra sig glad i onödan eller vad jag ska säga hehe. Men 9 kan jag köpa att det är :) kunde ju ana på mitt -6 förra gången men inte se direkt. Alla är ju olika med. Men. I alla fall. Häftigt och hoppas det blir fler!


    Solisinnetsolinne skrev 2014-01-10 21:47:03 följande:
    Ja äl+8 el +9 det är ett sk tidigt test som mäter 10

  • RockTheRebell

    Jag ser er streck. Vet inte vilken sort


    Andersson85 skrev 2014-01-11 08:19:04 följande:
    Hej! Hoppar in med en testfråga. Vad tror ni? Ser nån något :)



    Jag kan nog tyvärr inte se. Vilken dag är du?

    [quote=72200800][quote-nick]Gummsan skrev 2014-01-11 08:25:45 följande:[/quote-nick][/quote]
  • RockTheRebell

    Du hann före mig i antagande :)


    Kirsten skrev 2014-01-11 21:25:26 följande:
    Fast det va nog det hon ville få fram, att det där ÄR ett positivt test och en del av er påstår att det bara är spök!;)

  • RockTheRebell

    Jag tycker mot förr att de gravida knallade vidare till sina bf trådar och de sökande fick hålla lågan vid liv genom andras test under sin väntan. Ingen "bestämde" nåt och det flöt på. Man var i bim trådarna under äl och väntan och här när det var tvetydiga test. Nu är detta mer någon samling för allt ihop stundvis och då blir det nog så :/ jag tar gärna på mig att varna lite för spökstreck för det är verkligen inte kul att ha streck och sen inte. Ändå värre att bli "Gravid-godkänd" och få mens eller tro det är mf. Så ja man tjänar på att vänta med att testa. Känner man på sig att det är risk att man alltid börjar testa Bim -6 kanske testomantråd är en intressant variant tills bim. Med risk för pisk nu så var det min analys. Tycker vi provar att backa lite, inte trixa så mycket och kolla efter streck i rimlig bim- eller man inte vet när mens ska vara, fortfarande hålla god ton. Förstår att man är känslig när man söker plus men ser man inget att man inget och då borde nej tyvärr jag ser inget duga utan att såra. Den som ser något lovar ju inte en fullgången graviditet heller genom att säga, men ja jag tror att jag ser något. Väntar vi någon dag kanske det är tydligt. Den dagen kommer gratulationen. Så kände jag det förr. Hängt i kulissen sen scratch, men kommit in på det senare av sent avbruten graviditet och gillar att glädjas åt andra då de egna glädjeämnena är få. Hoppas vi kan fortsätta med en trevlig tråd. :)

  • RockTheRebell

    Samma. Zoomar jag mycket kan jag tycka mig se något men för att inte kasta spökstreck till höger och vänster så ser jag inget än. Väntar med spänning på fler!


    Soffiie skrev 2014-01-13 07:29:50 följande:
    ser nånting på gravtestet men svår vetaom ögat luras då man ser det andra testet också!!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester