• RockTheRebell

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Jag hade jätteont i brösten alla månader jag inte var gravid. Månaden jag inte hade ont var ajg gravid så tror inte riktigt på tesen där big moon =) Men det hade varit himla käckt!

  • RockTheRebell

    Testvinnare är du ju långt från äl än. 4 dgr kvar så ska det vara så. Det kan börja öka svagt dag 16-17 men antagligen får du ett jättestarkt dag 18 även om det inte gör det. Så allt är som det ska. Man blir otålig att vänta men hade de börjat bli starkare tidigare hade du haft obalans i hormonerna och det vi man ju inte direkt (tex pco) jag har hunnit gjort några kartor och har de flesta månader starkt i 4 dgr-vecka ungefär. Månaderna det är som det ska är det max två positiva dagar, snarare 1,5. Så oroa dig inte :) vila tills det "feta"strecket kommer och sexa som bara den. När testet är lika svagt som nu är eller har äl varit så sexa en dag efter svagt test med sa läkaren.


    MammaMia93 skrev 2013-12-13 17:37:55 följande:
    Detta..

  • RockTheRebell

    Asch funkade inte. Efter äl är stickorna verkningslösa att använda för mig det var jättestarkt först bim+7 eller något på äl. Men ibland innan jag gav upp att tjuvtesta med Ältest gjorde det ingen skillnad gravid eller ej förrän ja, en vecka efter :/ det verkar typ positivt vid mens mer än grav. Så för mig var det bara slöseri av test tyvärr

  • RockTheRebell

    Hade det varit mina test hade jag haft lite puls för plus-känning. Men det har varit gott om spök på dem för mig. Men grå streck när de torkat. Hoppas :)


    Aamanddal skrev 2013-12-14 13:53:47 följande:
    Tack så mkt för era svar hörni :)

  • RockTheRebell

    Nej för plus-känning men det skulle jag inte säga till någon annans test för förhoppningar osv


    Aamanddal skrev 2013-12-14 15:20:23 följande:
    Puls för pulskänning va?;p

  • RockTheRebell

    Ingen tvekan på de tydliga. Tyvärr mer är ju att man vet först efteråt ordentligt. Men n antagligen har du som test 14 imorgon em och det är då ägget släppt :) tycker det är skit häftigt hur hormonerna ska funka! dessutom kvittar det nästan på Ältest hur länge du gått dig jämfört mot gravtest.


    Jessicastar skrev 2013-12-14 22:13:04 följande:
    Hej! Skulle behöva lite hjälp av proffsen ;) Er alltså ;p det är första gången med äl-tester.. Jag har kikat på hur ni gör å här är mina :) 2 st idag dag 15, det övre av dom har jag håll urin i ca 5timmar.. Det andra 1 timme. Hur nära äl är jag tror ni? 

  • RockTheRebell

    Tyckte också det var lite färg i dem och det som borde bli av det är ju att när väl äl-utslaget kommer så är det nog lika svagt som kontrollstrecket. Teststrecken är ju också väldigt klena så skillnad får du ändå :)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester