• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • kanien
    HCS skrev 2015-03-13 13:25:20 följande:


    Trixade lite.. Finns helt klart någonting där smile1.gif HÅller tummarna för att det är äkta!

    NÅGON som har erfarenhet av graviditetskollens stavar? Brukar dom ge spökstreck??

    Ska testa med dem själv om några dagar smile2.gif
    Jag och min man försökte bli gravida i ca 1år och då använde jag mig av graviditetskollens tester (beställde hem storpack på hemsidan). Jag hade aldrig ett tillstymelse till streck förens den dagen jag plussade, är nu i v.30 jag rekomenderar gärna dom testerna då jag alsrig hade problem med dom, använde även deras ägglossningstest varje månad
  • Mamma till 5 underbara barn
    gabspo skrev 2015-03-14 07:44:47 följande:

    Någon som ser något?


    Ser tyvärr inget :/
  • ramada

    Hej hörrni, nu var de länge sedan jag skrev något men det har varit ett långt år, har följt tråden iaf och kollat på allas test.
    Fick ju antydan till 3 svaga plus på billiga-testers stickor i okt, tempen sjönk som en sten dagen efter BIM och sen kom mensen, sedan dess blankt, zipp, nada, nothing, sen kom jan och feb och ingenting har hänt sen dess så vi påbörjade utredning den 16:e feb och jag gjorde ett UL och har tagit 2 blodprov, tanken är att vi ska in med mannens spermaprov på måndagmorgon, men nu har jag fått samma tendens till svaga plus igen på samma stickor... vad ska man tro? Hoppas att ni kan kolla på mina bilder och säga vad ni ser, alla stickorna på bild är från samma tillverkning så jag har också 2 sen tidigare månad som varit negativa och blanka så allt inom samma tillverkningsbatch. Nåväl, långt blev det men här kommer min bild:


  • ramada

    Glömde skriva in dagar och tider...
    nr1 är från imorse kring kl. 7 BIM-2
    nr2 BIM-3 kl. 11
    nr3 BIM-3 kl. 7
    nr4 BIM-5 kl. 7

  • Skogisen
    ramada skrev 2015-03-14 09:14:31 följande:

    Glömde skriva in dagar och tider...
    nr1 är från imorse kring kl. 7 BIM-2
    nr2 BIM-3 kl. 11
    nr3 BIM-3 kl. 7
    nr4 BIM-5 kl. 7


    Jag tror på ett plus, ser ju en tydlig stegring, min förra grav hade jag så på bim +3 el4...
  • mankanjualltidhoppas

    Hej på er alla. Jag har blivit beroende av att läsa denna tråden, kallar den för mitt knark här hemma.

    Ni är modiga som vågar testa så tidigt, jag är alldeles för nervös för det. Fick plus på bim -7 i höstas men det blev ett tidigt missfall. Önskar att jag inte hade kollat såhär i efterhand.

    Själv testa jag nu på bim -1 o det var neg. Nu är jag på bim +1 (i värsta fall bim -2) men tänker vänta till menscykeln passerat 31 dagar innan jag testar igen.

    Har haft molvärk sedan ägglossningstider och både jag och sambon tittade på varandra en dag runt ÄL och sa "är det bara jag eller känns det inte som att det faktiskt tog igår?". Molvärken känns likvärdig min förra upplevelse av graviditet i vintras (slutade tyvärr i MA). Därför blir jag förväntansfull och hoppet växer. Å andra sidan frågar jag mig hela tiden om jag inte bara känner efter för mycket.

    Jag vet hur mycket ett minus kan slå ner en. Ni är modiga testerskor i denna grupp o jag hoppas på fler plus i tråden! Jag hoppas att jag också en dag får lägga upp ett test.

    Fortsätt lägga upp massa spännande test!

    Kram till er alla!

  • mankanjualltidhoppas

    Måste tillägga att jag förstår testhysterin och beroendet man kan få av att va i "vill bli gravidsvängen". Jag har faktiskt gett alla mina test både ÄL o grav till min sambo med order om att gömma dem. I can't be trusted with them ????

    Så vi har gemensamt bestämt testdag. Känns lite lättare nu att avstå när jag inte frestas att okynneskissa hela tiden för det där jädrans plusset jag väntar på!

  • vikkey

    Tvivlar ju fortfarande. Och missbrukar test. Apotekets, efter 5 minuter, vilket de skriver att man inte ska läsa av senare än. Vad kan hända om man läser av efter 10 minuter? Kan det uppstå streck då, även om man inte är preggo?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester