• Äldre 18 Sep 08:50
    22853035 visningar
    233451 svar
    233451
    22853035

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    WsMamma: stort grattis!!

    Gummsan: jag tycker mig ändå kunna ana något svagt svagt.. Håller tummarna!!

    Envira: Beklagar att det inte blev något denna månad, men försök ändå se det positiva i detta. Mensen kom regelbundet precis efter att ha slutat med dina p-plåster, så nu vet du att kroppen fungerar, och att du kommer att ha Äl om ca 14 dagar! Önskar dig stort lycka till nästan mån!

    Här blev det absolut inte ens en skugga på testet imorse, får hoppas att mensen kommer som den ska eftersom det verkar som Äl strulade denna månad. Vill så gärna få början försöka igen.

  • Äldre 18 Sep 18:05

    Slemtorsk: ser helt klart ett tydligt streck på alla bilderna!! Åhh vad spännande! Håller tummarna stenhårt för att det blir ett fint plus inom tiden imorgon. Innan jag fick mitt tydliga plus förra försöket var det precis så att det dagen innan visade efter utgången tid!

  • Äldre 19 Sep 10:15
    UntilTheDark skrev 2011-09-19 07:15:44 följande:
    OK en väldigt suddig bild jag vet, men kan ju inte få till det bra. Är på bim-4 och IRL ser det faktiskt mer ut än på bilden, vad tror ni? 


    Tyvärr svårt att se när det är så suddigt..
    Peggys skrev 2011-09-19 07:30:30 följande:
    Följer denna tråden med spänning.. Fick förra veckan 4 vad folk skulle kalla spökstreck, känns konstigt att man kan få det på så många  flera dagar i rad.. använde clearblue..

    Vet fortfrande inte om det var spök eller inte,

    Men känner lite i kroppen som det skulle kunna vara pos,  brösten har blivit fylligare och det var mannen som kommeterade det.. och är den nån som har koll på mina bröst borde det vara han Flört

    se har jag kännt mig lite illa mående lite då och då och väldigt hungrig hela tiden..
    Åhhh håller tummarna!!!
    bejbisen skrev 2011-09-19 07:42:10 följande:
    Vad tror ni om detta test?
    Testat på kvällen BIM -5 med ett "testa tidigt" test...


    Jag SER!!! Vågar säga grattis!!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Äldre 19 Sep 10:19
    fashionista skrev 2011-09-19 06:59:44 följande:
    Vad tror ni om detta? Spök eller ett streck? :P


    Jag ser absolut något men har lite svårt att avgöra fägen. Tycker dock det ser positivt ut. När är BIM? Håller tummarna!!
    Emy 345 skrev 2011-09-19 05:42:47 följande:
    Jag har 7 missfall i ryggsäcken och är nu i vecka 33 :) Jag VET hur det känns, både med sorgen och hopplösa tester som visar spök och negativa streck som visat sig vara positiva. Jag vill ge er hopp då det tagit mig ÅR att bli gravid men jag har fått mitt + och snart är min son här :) jag följer gärna denna tråd då jag älskar att analysera tester :) om jag får? Hejjar på er tjejer :)
    Tack snälla för dina peppande ord och din omtanke. Du är varmt välkommen att analysera våra tester! :) STORT grattis till bebisen i magen, vad underbart att det lyckades!!
    charmed86 skrev 2011-09-18 21:13:32 följande:
    Någon som vill ge sig på att analysera mitt test? BIM-5 eller BIM-3


    Ser tyvärr ingenting.. Men du har ju flera dagar kvar till BIM, håller tummarna!

    Slemtorsk: Känslan av att mensen är på väg kan ju vara ett väldigt gott tecken!! Jag som var så nyfiken på att få se ett klart plus nu på morgonen, tror verkligen det är er månad!!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Äldre 19 Sep 10:43

    Här hemma är jag så totalt förvirrad..

    Har ju varit väldigt väldigt osäker på när min äl var och om den ens var denna månad efter vårt mf. Jag fick starkt men inte 100 på att det var fullt utslag den 4-5/9, brukar få otroligt ömma bröst efter äl men detta uteblev efter denna stegring.. Hade sedan mkt molvärk och känningar i mitten på förra veckan, det var då jag misstänkte att jag kunde vara grav och började testa. I samband med detta så tog jag ju ett äl-test som visade starkt streck som precis dagarna före och efter äl, trodde då att detta kunde indikera grav, men tappen kändes öppen.. I samband med detta så började brösten ömma vansinigt och nu har jag igår och idag haft en hel del molvärk, brösten ömmar ännu mer och har idag börjat få tjocka vita flytningar som jag haft innan mina båda plus.. (Sorry for info) Skäms Kan det kanske varit så att äl var rejält försenad och jag hade äl i mitten på förra veckan istället. Kan ju haft fullt utslag på stickorna de dagar jag inte testade.. Blir inte klok på detta, har testat med sticka från testlaget varje morgon för skojs skull, köpte massa billiga och imorse ser det ut såhär:



     


    Efter ökad kontrast:




    Ser ju något, det ser rosa ut, kom upp inom tid.. Men vete sjutton vad man ska tro.. Eftersom att jag inte vet om/när jag haft äl så vet jag inte vad man ska våga hoppas på.. Kan ju vara typ äl+5 idag och då är det väl ändå för tidigt att se nåt så.. Ja det är väl säkert spök..


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Äldre 19 Sep 10:44
    fashionista skrev 2011-09-19 10:29:56 följande:
    BIM är på fredag! Får snart hem mina tester så kan ta ett nytt då förhoppningsvis :)
    Håller tummarna!! Tror på ett fint plus! :) Lova att uppdatera så fort du testat!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Äldre 19 Sep 10:53
    fashionista skrev 2011-09-19 10:51:24 följande:
    Ååh :D Jag lovar att uppdatera oavsett om mensen kommer eller inte. Kommer inte kunna låta bli att testa om testerna kommer idag. Ska ha BIM på fredag. Är det för tidigt att va starkare tro?
    Tror jag inte det är! Tror du kommer se en stegring redan idag. Se till att hålla dig ett par timmar bara. Kunde du se något på mitt test ovan?
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Äldre 19 Sep 11:08
    fashionista skrev 2011-09-19 10:57:54 följande:
    Hoppas verkligen det ger stegring o att man inte behöver tveka längre! Ja, jag tycker jag ser något svagt rosa på dina test! Hur är du i förhållande till BIM?
    Ja jag håller tummarna för dig! Tror absolut att du kommer få stegring! Har du luteralfas på 14 dagar? När hade du äl?

    Åhh gör du?! Hoppas det kan betyda nåt men vågar inte hoppas. Ja det är det som är så knepigt,.. Jag har ingen aning, normalt sätt så har jag alltid BIM räknat 15 dagar från pos. äl-test och det stämmer alltid. Men nu så vet jag inte vad jag ska gå efter eftersom att jag inte vet när äl var eller ens OM den var. Så kan vara  allt ifrån bim idag till nästa tisdag i stort sett.. Men känslan är att om äl var så var den i förra veckan, då är jag bara ca äl+5 nu och BIM-7/8 ungefär.. Har inte haft så lång cykel innan men den kan säkert vara ett par dagar längre nu efter mf om äl kom sent.
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Äldre 19 Sep 11:26
    bebis maj 12 skrev 2011-09-19 11:17:18 följande:


    Vad tror ni om detta??
    Mf i aug och kan inte tro att de tagit sig direkt..testade i helgen ,men då negativt..tror jag har BIM ons eller torsd
    GRATTIS!!! Helt klart ett plus! Vad roligt för er!! Så glad för er skull!
    fashionista skrev 2011-09-19 11:15:14 följande:
    Jag hade 14 dagar mellan förra blödning och ÄL. Hade ÄL den 8/9 så ägget borde ha släppt den 9/9.

    På dag 5 efter ÄL fick jag kraftiga värkar i nedre delen av magen. Kändes ungefär som stick/hugg och att livmodern drog ihop sig. Varade i typ 10min o gjorde förskräckligt ont! Sen ÄL så har brösten ömmat och spänt som tusan och nu idag började jag må illa efter att jag ätit. Känns som man ska få uppstötningar närsom.

    Oj, vad tidigt du testar isåfall! Då kommer du nog säkert få utslag närmare BIM! Hoppet är ju LÅNGT ifrån ute för dig!     
    Låter som väldigt lovande symtom! Haha ja i såfall är det ju väldigt tidigt att börja testa nu men jag testade ju för att jag trodde jag hade äl mkt tídigare. Hade den kommit när jag först trodde hade jag varit¨på äl+12-13 idag ca..
    Men eftersom jag inte vet när den/om den kom så har jag testat varje morgon senaste dagarna. Det är först nu jag börjat misstänka att äl var först förra veckan. Så testet idag är säkert bara spök..
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Äldre 19 Sep 11:29

    Kul med lite handlar iallafall, synd att det var så dyrt! Ja det låter som en toppenplan! Det tycker jag vi spikar! :) ja du detta är skumt, misstänker att Äl kan varit förra veckan.. Men så skumt med testet.. Bara vänta och se. Ringer gärna sen, pappa sitter mittemot just nu så slår en signal när jag kan tala ostört! Hörs sen! Kram

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester