• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

     


    sofie1990 skrev 2011-09-21 23:47:11 följande:

     



    hej hej ngn som ser ngt:) jag ser tydligare i verkligheten tacksam för svar

     


    Ser något svagt, ökade kontrasterna på bilden lite (hoppas det är ok), då blev det tydligare men ser mer halvt ut. Hoppas det bara är tidigt. När är BIM? Håller tummarna!

    Här är bilden:

    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

     


    Pepita skrev 2011-09-22 07:59:35 följande:
    Hej tjejer!

    Skulle vilja låna era ögon lite Tog det här testet imorse och känner att jag är osäker på om det finns något där.??? Ser ni något?

    Om det är något så är det sååå dunder svagt. Men kul å veta vad ni tror. Ska testa igen på lördag så får vi se vilka som hade rätt



    Ser absolut något där! Vågar säga grattis! Ökade kontrasten på din bild (hoppas det är ok) och då blev det ingen tvekan om att det är ett streck där:

    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    finskaflikkan skrev 2011-09-22 13:34:44 följande:


    Wiiiiiieeee... Behöver inte tveka längre iaf! Bara hoppas nu att lill*n vill stanna kvar till maj. Drömmer
    Åhh stort grattis!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-09-22 13:48:48 följande:
    Grattis alla plusare.. själv inser jag nu att det är kört denna månaden mensen är i full gång.. men jag har fortfarande inte någon mensvärk direkt..... huvudvärk däremot.. så kroppen har väl flippat helt och placerat mensvärken där istället *ASG*

    Tröstäter lite choklad och försöker samla ork att ta tag i en ekonomitenta som ska skrivas ... teoripluggande (håller ju på med körkort) och städande... tårta ska bakas (föll i går och köpte FÄRDIGA tårtbottnar...något som vanligtvis är förbjudet i det här huset).....och har sååååån migrän att jag tror jag storknar...

    Ägglossning är beräknad till nästa helg då ungefär.....sambon bad om att få en riktig "sexhelg" då ha ha.. vi har liksom inte orkat med något mys och våran bebisverkstad går ju inte till på "traditionellt" vis direkt... får se hur vi kan kombinera det hela...finns ju också en viss risk/chans att jag har börjat spraya då också inför IVF......

    Men jag kommer kolla här i tråden för det är ju så kuuul med alla tester....
    Beklagar att mensen kom ändå trots allt... :( Hoppas så för er och håller tummarna att ni snart får ert fina +!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    TimRasmus: jag ser! Ser väldigt lovande ut, du är ju så tidigt ute också! Är det testlagrets eller de extra känsliga som mäter 10? Håller tummarna! Hoppas på att få se något liknande själv snart! :)

  • Skrutt 83
    Pepita skrev 2011-09-23 06:54:22 följande:

     


    Go´morgon!

    Jag skulle ju inte testa förrän imorgon egetnligen. Men hjärnspökena satte igång igår när jag tyckte mig se en skugga på mitt test så jag testa idag igen.

    Dagens test

     Det är ganska stor skillnad mot igår
    Åhh vilken fin stregring!! GRATTIS, ingen tvekan längre!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    Mollan77 skrev 2011-09-23 08:34:16 följande:
    Jag har just gjort tre grav stickor från testlagret (eftersom jag tvivlar på resultatet) och alla visar två streck!!! Kan det visa fel? Jag fattar inte hur det har gått till.. Ja, alltså jag vet ju hur barn blir till, men det måste ju vara omöjligt. Vi har just bestämt oss för att börja "bebisverkstan" och jag har inte haft koll på när jag har ägglossning eftersom min mens har varit konstig ända sen jag slutade med p-piller. Därför körde jag med äl-stickor som visade att jag hade äl tisdag 6/9. Vi hade sex fredag den 2/9 och sen var min man borta i tjänsten hela äl veckan. Jag kan inte fatta hur det är möjligt?? Som sagt; kan det visa fel? Eller kan det vara äl-testet som visat fel? Äl-testet var cb digital. Glad men snopen.
    GRATTIS!!
    Galino skrev 2011-09-23 09:39:56 följande:
    Peptia: Grattis till fint streck!

    Jag har själv plussat, tror jag - har fått mycket positiv respons i en annan tråd, men jag slänger in bilden här också så får ni säga vad ni tycker :)



     


     


    GRATTIS till fint +!!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Här händer det inget direkt nytt.. OM jag hade äl är jag på runt äl+7-äl+9, har en hel del symtom men inget tydligt på stickan. Blir tokig av att inte veta vart jag befinner mig i cykeln, brukar alltid ha äl-testen att gå efter. Om inte cykeln hade varit knasig borde bim varit runt idag.. Betvivlar att jag ens hade äl denna månad, men kan då inte bara mensen komma så man slipper gå och fundera..Tycker mig kunna se något svagt på rätt ställe på testet jag tog igår kväll:


     


    med ökad kontrast:



    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Morgonens test var dock inte tydligare.. Tog detta när testet torkat:



    Med ökad kontrast:


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    linolle skrev 2011-09-23 11:20:35 följande:


    Ser man något,,litet lite kanske ;)
    Jag ser något men svårt när det är så suddigt.. Ser ut som teststrecket är vitt och det är smalt rosa brevid i kanten.. men håller tummarna!!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester