Inlägg från: Mammatillsonvillhaettsyskon |Visa alla inlägg
  • Mammatillsonvillhaettsyskon

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    mankanjualltidhoppas skrev 2015-05-19 20:01:17 följande:
    Det är INTE kört. Jag testade på BIM men det var negativt. 6 dagar senare ingen mens och plusset var ett faktum. Håll ut och testa igen om någon/några dagar! Håller en tumme! :)
    Åh tack!!! Fan vad skönt att folk säger att det inte är kört! Känns så verkligt på något sätt. Nästan samma känsla som med sonen att jag visste inerst inne att det var något där... Kanske håller mig i morgon också och nytt efter det....
  • Mammatillsonvillhaettsyskon
    mankanjualltidhoppas skrev 2015-05-19 21:40:28 följande:
    Jag tror överlag när man håller på med bebisverkstaden så är det så JÄVLA svårt att inte hålla på att testa sig för tidigt och man blir så himla peppad av alla som får plus sådär toktidigt Hela tiden och börjar förvänta sig att man ska kunna se något dagen efter ägglossning. Förra graviditeten var jag spattig och tokig och ville testa hela tiden. Men denna gången med MA i bagaget tar jag det lugnare. Avskrev månaden i och med negativt på BIM och började ladda för nästa månad, tog ändå 6 dagar innan jag testade igen, förra gången hade nog jag testat två gånger per dag så ivrig jag hade varit.
    Denna gången väntade jag in mensen (som nu då inte kom) och testade efter ett par dagar. Eftersom det var så pass sent så visste jag att om jag kör ett blankt test nu så vet jag med största sannolikhet att det faktiskt inte blev något denna månad.

    Jag var så stressad förra gången för plussandet och jag önskar jag kunde ge alla andra som just NU är stressade och vill kissa på test på löpande band, det lugnet att vänta och låta menscykeln visa om det kanske är något. 
    Det kanske låter spydigt eller högtravande, jag vet inte. Men jag önskar att vi som vill ha våra bebisar kunde få ta det lugnt och inte stressa upp oss i oss själva och få se de där underbara plussen vi väntar på Utan att ha panik större delen av månaden hukandes över de "för tidiga" testen.

    Jag önskar oss alla ett plus som får räcka ända till en förlossning där ett underbart litet liv får se dagens ljus!
    Håll ut alla där ute och försök vänta så länge ni kan. Då slipper ni som jag blivit, bli besvikna så många gånger så helt i onödan eftersom det faktiskt kan vara ett litet plus där inne i magen.
    Jag håller en tumme för oss alla.
    Jo det är svårt :( för trött TT skriva ngt större svar ... Håller även jag timmarna för alla :)
  • Mammatillsonvillhaettsyskon

    Alltså fan blir ju inte klok... Detta taget i morse och kom efter tre min... Det är ju NÅGOT där ändå! Men idag är bim så borde vara starkt ju!!! Hoppas du inte kommer, dumma mens.... Eller är det bara jag som ser?

  • Mammatillsonvillhaettsyskon
    SecretlyMe skrev 2015-05-20 20:14:02 följande:
    Dessutom gills bara tempen man tar på morgonen efter minst 4h sömn INNAN man klivit upp ur sängen. Mäter man på kvällen eller eftermiddagen beror temperaturen på att man hållit igång hela dagen vilket i sig ökar kroppstemperaturen.
    Jaha okej :) tack för svaret :) hållt igång mycket idag då efter så "hög" Temp på alvedon dessutom haha.. Får ta i morgon :)
  • Mammatillsonvillhaettsyskon
    Amazinglife skrev 2015-05-20 20:39:48 följande:
    De hjälper ju inte heller, man måste ja tempat i veckor för att koll på sin normal temp. Man kan inte ta tempen en gång och därigenom se att man är gravid, då hade inga grav test behövts.....
    Jag vet ju min normala förstår du väll haha
  • Mammatillsonvillhaettsyskon
    funderat skrev 2015-05-20 20:43:02 följande:

    Att ta tempen är smart för att ha reda på ÄL mm men som föregående talare sa behöver man alltså ta tempen varje morgon för att på så sätt se hur man ligger till:)


    Yes! Vet min normala men dock inte morgon Temp .. Tempat just för feber
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester