Inlägg från: Mammatillsonvillhaettsyskon |Visa alla inlägg
  • Mammatillsonvillhaettsyskon

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    funderat skrev 2015-05-20 20:45:29 följande:

    Här har jag tempot några veckor o ser när min ägglossning va o så:) phpda1bKm93281.jpg


    Aha tydlig skillnad :) tänkte nu mer att den var såpass högre än den brukar vara fast fick ju svar om jag hållt igång mkt o så och det har jag ju. Får tempa i morgon bitti och får se om den är på min normala Temp :) hoppas mensen inte kommer nu och jag bara då jag anar på stickorna
  • Mammatillsonvillhaettsyskon
    Vanilla ice queen skrev 2015-05-21 21:30:25 följande:
    Köpte på vanliga Apoteket. Clear blue ägglossningstest med dubbel hormonindikator heter dom.
    Aha får beställa på nätet :) har köpt så mkt sånt där nu och alltid samma person haha... Någon billig sida du vet som säljer sånt?
  • Mammatillsonvillhaettsyskon
    Karrro skrev 2015-05-22 08:55:06 följande:

    Någon som använder/använt clearblue advanced fertilitetsmonitor? Med graviditetstest, syns det alltid svagt ett andra sträck på dem? Syntes svagt ett sträck men fick inte gravid, trixade bilden lite och då syns det bättre. phpKa2rd819842.jpg


    Ja alltid två streck på dem
  • Mammatillsonvillhaettsyskon
    Tjej90 skrev 2015-05-22 11:48:56 följande:

    Kan ni se något på dessa? phpaFh36c36017.jpg


    Mixtrat med dina och ser inget längre tyvärr :( bara att försöka inse för kroppen att det inte är något så att mensen kommer... Själv varit med om att mensen inte kommit på över två mån bara för jag försökte så mkt att bli gravid. Så la ner det till slut... Nu ska vi ta nya tag efter fyra månader men funderar på att skita i alla äl test och bara köra.... Fast denna månad trodde jag verkligen då jag fått sug på bacon och kan inte ta lukten av purjolök... Med sonen älska jag hamburgare men kunde inte vara i samma rum som kyckling.... Så var nästan helt säker... Men då kom den jäveln... Så intala dig och få mens :( tyvärr....
  • Mammatillsonvillhaettsyskon
    Tjej90 skrev 2015-05-22 22:01:44 följande:
    Jaa, får helt enkelt släppa det :) nu längtar jag bara efter mensen så man slipper fundera. Är på bim+1 idag, kommer kanske snart förhoppningsvis. Var din mycket sen?
    Jag har så oregelbunden ni för tiden ... Förr hade jag alltid den 20de haha... Men nu kan de variera allt mellan 32-36 dagar from första mens till nästa ... Håller tummarna för dig nästa gång :)
  • Mammatillsonvillhaettsyskon
    mizis skrev 2015-06-08 14:08:47 följande:

    Hej alla :) är det någon här som har analyserat öppnat CB digital??

    phprkT1Yb66472.jpg

    Här är en bild på min öppnade och för mig ser det ut som att jag har hcg i urinen men kanske för litet för att det ska stå Gravid än... Vad tror ni??

    Någon som varit med om samma?? Jag har Bim idag.

    Kram :)


    Alltid tre streck tyvärr :(
  • Mammatillsonvillhaettsyskon
    Life_as_supermom skrev 2015-06-24 09:47:19 följande:

    Hej alla! Tog ett RFSU testa tidigt idag bim-2 och fick ett svaaaagt rött streck som blev lite starkare inom test tiden på 30 min. Aldrig testat RFSU testa tidigt innan utan bara cb så vet inte vad jag ska tro eftersom det är så svagt...vad tror ni??

    phpAXUnim14069.jpg


    Ser :)
  • Mammatillsonvillhaettsyskon

    Är de ngt eller inte. Får ju ingen respons ...

    Syns mycket klarare ut i verkligheten vilket man inte kan fånga på bild.

    Aldrig plussat på stickor och kanske inte nu heller, men då vill jag bara att mensen ska komma. Mensvärk sitter fortfarande i sedan sju dagar tillbaka vilket jag aldrig har annars! Om det kan vara något annat som är "fel?"

    Inte försökt nu på ett tag att då barn vilket gör att jag inte heller tänkt på det. Förutom när värken kom för sju dagar sedan och när mensen var fyra dagar sen. Nu sex dagar....

    Någon som har någon förklaring?

  • Mammatillsonvillhaettsyskon
    9camilla9 skrev 2015-06-24 13:26:41 följande:


    Hej alla Smiley smile

    Tog ut p staven för 4 veckor sedan. Har tagit ägglossning test idag och igår. Mina bröstvårtor ömmar och jag har värme böljningar. Tog ett gravtest idag och . På bilden ser ni ägglossning testerna dom två översta är från igår och dom 2 andra från igår och de nedersta ett gravtest vad tror ni? Och en bild på magen tycker ja ser en hormon eand?
    Chattkonversationen är avslutad
     
     
    Tycks se :) avvakta en dag eller två.
  • Mammatillsonvillhaettsyskon
    Hoppanloppan skrev 2015-06-24 14:53:08 följande:
    Prova digitalt cb så får du svar direkt :) ibland hoppar ÄL över och mensen med. Hag kan ej se ngt på ditt test tyvärr men kanske är du låghormonare?
    Hmm ja kanske. Förra grav tog jag bara cb digital. Men dessa hade jag hemma från en beställning jag gjorde när vi försökte aktivt. Ja men aldrig haft mens värk såhär länge utan mens? Det är mest den värken jag syftar på om det kan vara något ... Har haft mensvärk ett par enstaka gånger och det har varit den första mensdagen bara. Nu i sju dagar utan mens :(
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester