• Crr14

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Heyyou89 skrev 2018-07-20 16:32:29 följande:

    Blir tokig! Positivt eller spökstreck? Syns fortfarande om man håller upp mot ljuset men är orolig att det bara är är någon färgavvikelse....


    Jag ser, så hoppas! :)
  • Crr14
    nyblivenmor skrev 2018-07-20 16:16:44 följande:

    Inte så många som engagerade sig i mitt inlägg men jag är i alla fall gravid. 


    Grattis!! :)
  • Crr14
    zonox skrev 2018-07-20 17:39:50 följande:

    Vet inte om det syns något här på bilden. Strecket är rött, kom inom tiden men det är smalt? Är på dag 48 nu och gjorde ett test på dag 30 som var helt negativt. Jag antar att det är spökstreck men ni som "kan" kanske har egna erfarenheter? Testet är rfsu. I december förra året fick jag svaga streck som visade sig vara graviditet. Blev dock tidigt missfall.


    Jag tycker det ser väldigt positivt ut, det ser ju rött ut och inte typ gråaktigt som spök gärna gör.. Jag håller tummarna för dig!
  • Crr14
    zonox skrev 2018-07-20 18:04:01 följande:

    Oh my oh my, jag får testa igen efter helgen men magkänslan säger ändå att det inte är något :/ återkommer på måndag!


    Spännande, tycker verkligen båda bilderna såg positiva ut (jag hade absolut tolkat dom som det) så hoppas verkligen! :)
  • Crr14
    Heyyou89 skrev 2018-07-21 08:21:20 följande:

    Gårdagens och dagens... det idag var knappt synligt inom 3mim men var där... starkare när det torkat en stund (to much info men missade lite när jag eh testade haha) bim-5 idag typ. Vad tror ni? Kan man lita på dem?


    Har ingen erfarenhet av just det testet (än, hehe) men jag tycker dagens ser starkare ut och strecket är ju blått, så jag tycker det ser väldigt lovande ut! :) så spännande och kul!!

    För mig är det fortfarande rätt långt till bim men känner på nått sätt att det är kört, vet inte varför. Så idag är jag ledsen och sur, passar till vädret åtminstone ?:)
  • Crr14
    Heyyou89 skrev 2018-07-21 08:33:39 följande:

    Ja alltså när jag står o kollar på det nu är det SOLKLART positivt men nu har det ju legat en bra stund o då ska man ju inte läsa av dem. Så får väl gå på det superduper svaga strecket som var först. Ush aldrig i livet har man väl vart såhär knäpp o otålig. Is i magen är ett begrepp jag kastade vid första testet hahaha.

    Äsh it aint over untill its over crr14, så tänker jag iaf haha. Håller tummarna för dej!


    Ja jag förstår det, det ser ju onekligen väldigt positivt ut så det är så trist att man ändå ska behöva oroa sig! Ett plus men sen kan man inte lita på det, wtf det är 2018 liksom. Jag tror ändå verkligen på ditt!

    Tack snälla du, det är bara att stå ut :)
  • Crr14
    Tomat22 skrev 2018-07-22 07:16:19 följande:

    Här ser man det bättre när jag markerat där strecket är. Blir så besviken, köp aldrig tester från gravidkollen eller testlagret. Man får så tydliga spökstreck på dem.


    Åh, har också fått spök på dem... som inte sett ut som spök, utan riktiga plus. Prova annat märke?

    Bim -6 idag för mig och inte ens ett spök på cb early...
  • Crr14
    Tomat22 skrev 2018-07-22 07:53:32 följande:

    Något tips på test som inte visar spök? Har nämligen fått spök på både cb early, cb vanliga, gravidkollen och testlagret. Eller så är jag gravid fast jag inte får så höga halter av hcg? Har tid för ul nu i augusti, bm sa att jag borde vara gravid. Men jag kan verkligen inte tro på det. Eftersom jag inte får någon stegring utan svagt svagt hela tiden.

    Okej, annars brukar väl cb early alltid visa ett spökstreck?


    Det verkar så himla olika, men testlagret (de där stav med rosa hylsa) får jag i princip alltid spök på så ska slänga alla dom jag har kvar idag i protest. Jag har aldrig fått spök på rfsu men det verkar andra få, så jag vet inte... Ja, har du fått så många ?spök? på så många olika tester låter det ju onekligen som att du är gravid men kanske låghormonare. Jag har fått plus på testlagret men helt blankt på cb, då är det ju spök men får man alltid plus med olika märken kan det ju knappast vara spök?

    Jobbig väntan för dig men skönt att du har en tid åtm!

    Haha ja, eller hur! Det kom ett streck inom tre minuter men det försvann och man ska ju vänta minst 3 min. Så jag är på dåligt humör idag också ;)
  • Crr14
    Tomat22 skrev 2018-07-22 08:24:40 följande:

    Ja precis, känns som man inte kan ha sån otur att få spök på alla tester. Har testat såhär svagt i 3 veckor nu och jag börjar blir riktigt frustrerad . Med sonen plussa jag på bim och fick en jättefin stegring och då använde jag testlagret som inte gav någon falskt positivt innan. Så blir så snopen att det blir svagt svagt varenda gång nu. Så vet inte alls hur jag ska tolka det. Cb digital säger "inte gravid" så då försvinner ju hoppet.

    Men om du kollar på testet nu, ser du inget då? Det förstår jag att du är! Jag med, och vi som ska iväg på trevligheter med mina svärföräldrar, hur ska det gå?!?! :P


    Ja fy, jag förstår verkligen din frustration. Men ingen mens då? Det kan ju bara inte vara spök, det är helt orimligt... fattar inte varför man ens ska behöva oroa sig för spök, det är så himla tråkigt. Känner med dig och håller tummarna! <3

    Nja, ser kanske nått om jag verkligen vill men inte så någon annan skulle kunna se ?:) men läste nu att det där med ?6 dagar innan bim? egentligen är 5 dagar innan bim, det var ju lurigt. Så blir till att shoppa gravtester idag :P
  • Crr14
    Tomat22 skrev 2018-07-22 09:26:51 följande:

    Ja det är hemskt rent ut sagt, när man vill så gärna och ingen mens som dyker upp. Hade min senare mens 26 maj så enligt app skulle jag vara i v9 Men det går nog inte alls att lita på. Känns helt orimligt.

    Nä jag tycker inte att det borde finnas några spöksteck.

    Tack så mycket! <3 hoppas du också får ditt plus :) ska också köpa test idag :D


    Styrkekram! <3
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester