• Crr14

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Berolfine skrev 2018-07-23 12:21:04 följande:

    Någonting syns ju. Ser man inget alls på original bilden? Du har ju ett par dagar till och testa på, men vet själv hur det kan va. Jag kör med gravidkollens och dom har aldrig gett mig spök :)


    Tack för ditt svar! <3 jo, en svag, svaag skugga syns på vanliga bilden men jag vet inte längre om jag bara lärt mig exakt var strecket SKA vara och därför ser något. Absolut, har dagar kvar men mina nerver är helt förstörda :?) tack igen!
  • Crr14
    Heyyou89 skrev 2018-07-23 12:27:31 följande:

    Ska ringa dem imorgon missade öppettiderna med en min idag haha.


    Typiskt! Så tråkigt för dig, verkligen. Men som du skrev, än är det inte över ju så håller alla timmar! Jag är så säker på att jag inte är gravid nu och är sååå arg att jag skippade att äta lax när vi var ute och åt sushi häromdagen för att vara säker. Jag älskar laxsushi!! Jävla skit! :)
  • Crr14
    Berolfine skrev 2018-07-23 12:10:44 följande:

    Hej

    Såhär såg morgonens test ut. Jag ser nått svagt, men blir osäker. Kan ni se något?


    Jag ser också något svagt! När har du bim?
  • Crr14
    osofin skrev 2018-07-23 12:55:08 följande:

    Igår tog bag tre testet som alla isade svagt streck varav ett var så tydligt att min man kunde se det. Idag är det blankt. :( Fick verkligen upp hoppet :/


    Åh nej, vad tråkigt :( men du har ju fått svagt så man vet inte, kanske bara var väldigt utspätt eller dåligt test (vi vet ju att såna finns). Hoppas! <3
  • Crr14
    Berolfine skrev 2018-07-23 13:04:26 följande:

    Tack för att du tittade :) ja du. Oregelbunden mens så jag har ingen aning. Fick missfall förra månaden testerna visade blankt 3 dagar efter jag började blöda. Tänkte vänta 1 mens, men börjar fundera på om det är en ny graviditet? Tror jag har BIM nästa vecka nån gång. Blev lite chokad när jag såg något svagt! Man kan ju alltid hoppas :)


    Vad tråkigt, jag beklagar :( ja, inte helt omöjligt enligt det där testet så jag hoppas också för din skull! :)
  • Crr14
    osofin skrev 2018-07-23 13:46:40 följande:

    Ja. Det är ju bara att vänta. Är BIM-3 idag. Men jag är sååååå dålig på att vänta.

    Ochbärjar tänka att om jag inte är gravid, bör jag ta reda på varför jag har somliga av mina symtom....

    Hur går det för dig?


    Ungefär samma här, bim-5 men är så fruktansvärt otålig! Kan med väldigt mycket vilja kanske se en svag skugga på test men vete tusan alltså... jag förstår det också, har själv haft molvärk och ont långt ner i ryggen länge nu (orimligt länge) så jag undrar om det är något fel i kroppen om jag inte är gravid. Om konstant mensvärk är något jag kommer ha varje dag nu framöver eller vad det är. Hehe, humöret är inte på topp :)
  • Crr14
    Berolfine skrev 2018-07-23 13:15:04 följande:

    Tack. Hade jag inte gjort ett test 2 dagar innan mens, så hade jag nog aldrig vetet att det va ett missfall. Jag får helt enkelt avvakta några dagar med att testa igen :)


    Åh. Ja men gör så, det borde ju vara starkare om några dagar i så fall! :)
  • Crr14
    Tomat22 skrev 2018-07-23 16:32:06 följande:

    Bilderna kom inte med i första inlägget, men här är dem


    Har ju svarat men så du vet, jag ser också :/
  • Crr14
    MammaTilltvå27 skrev 2018-07-23 18:09:29 följande:

    Gjorde detta konstiga testet för 6 dagar sen.

    Och fick nu idag detta med cb digital test. O dem stämmer alltid va ?


    Jepp, grattis!! :)
  • Crr14
    lilagrodautanben skrev 2018-07-23 20:53:05 följande:

    va tror ni? Bim fredag ovh detta ät kvällen- va ute och bekämpade bränder idag men blev hemskickad pga att jag spydde 25 ggr... 


    Ser absolut ut som ett tidigt plus! :) vila nu, det är du värd!
  • Crr14

    God morgon tjejer! <3 bim-3 idag, ser jag i syne?! Det är svårt att få med på bild såklart, min mobilkamera är dessutom helt kass och gör bilderna suddiga. Blev arg på sambon innan han åkte till jobbet så har ingen lust att bolla med honom... typiskt.



  • Crr14
    Berolfine skrev 2018-07-25 12:51:52 följande:

    Hej!

    Jag ser svaga streck :) om du kan, så avvakta några dagar, vet hur svårt det är ;) håller tummarna för dej <3


    Tack snälla du! <3
  • Crr14
    osofin skrev 2018-07-25 12:54:21 följande:

    Jag har tyvärr inget bra att säga om CBs ?icke digitala? test. Har också fått spökstreck på alla sådana genom åren. Blåa :/

    Mina tidiga stickor är blanka. Mäter 10miu/ml och det är BIM -1 eller -2 idag.

    För några dagar sen kunde man se svagt på alla test jag tog. Ingenting nu så det blev inte mån överraskningsbebis för oss. Känner mig faktiskt besviken. Och lite överraskad över att jag känner så. Men vi får se om vi planerar nån femma i framtiden. Jag återkommer väl då ;)

    Lycka till till er andra som kämpar :)


    Stor kram till dig! <3
  • Crr14

    Gravid! <3 för kännedom så testade jag svaaagt men synbart plus med rfsu (vanliga, ej tidigt) i morse, det jag la upp. Starkare efter lunch och nu detta i eftermiddags. Bim-3! Så det där med att morgonurin är tydligast innan bim stämde inte på mig åtm ;) Hoppas pyret stannar hos oss, stor kram och lycka till allihop! <3

  • Crr14
    osofin skrev 2018-07-25 19:36:50 följande:

    GRATTIS!!! Så roligt! Lycka till nu :)


    Tack snälla du!! :) <3
  • Crr14
    nufårvise skrev 2018-07-25 22:50:12 följande:

    Grattis, vad kul! Att ett så svagt rfsu var plus!


    Tack snälla!! :)
  • Crr14
    nufårvise skrev 2018-07-29 11:03:16 följande:

    Min kropp beter sig så konstigt. Imorgon är det 2 veckor sedan jag fick en liten brun blödning i ett dygn, ingen mens sedan dess. Borde fått senast förra helgen. Testade mig på lördag, ej morgon urin, och fick detta resultat. Fick upp hoppet men har bara fått skuggor sen dess. Har molvärk och stickande bröst, även hög temp. Men jag är bevisligen inte gravid. Antar att jag hoppat en ägglossning eller nåt. Blir bara så trött och slut av molvärken som kommer och går.


    Men vadå ?ser inte ett till streck?? Det är ju absolut ett andra streck där, sådär såg mitt ut typ nån dag före bim och jag är gravid :) Sen kan det skifta över dagen, om man druckit mycket/lite och alla är vi olika. Jag fick starkare plus under dagen medan andra får svagare. Jag är en testoman av rang och är ruskigt bra på att se svaga, svaaaaga plus och jag ser absolut ett andra streck där :) dock rekommenderar jag alla, med all kärlek, att testa med digitalt när det närmar sig bim för det är så mycket skönare att faktiskt få se ?gravid? svart på vitt. Jag trodde man inte kunde testa med digitalt förrän bim men det går visst tidigare nu för tiden, jag plussade på bim-3 och då på eftermiddagen.

    Håller alla tummar för dig! <3
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester