• Tjej90

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Tyvärr vart det Ingenting denna månad, himla trist när man ser spökstreck =( Aldrig mer testlagret, har jag iaf lärt mig utav detta =) lycka till ni andra!! Hoppas på ett litet + nästa månad.

  • Tjej90

    Konstig fråga kanske men, har någon av er haft någon mjölk liknande vätska som kommer från de små körtlarna på vårtgården? Alltså inte från själva brösten. Klämde lite lätt på en sån där knottra och sprutade typ ut lite vitaktig vätska.??

  • Tjej90
    Amazinglife skrev 2015-05-19 21:44:19 följande:
    För att det är där teststrecket är? De finns alltid där, men det är negativt om det inte får färg vid testning..
    Ah oki.
  • Tjej90
    Mammatillsonvillhaettsyskon skrev 2015-05-20 09:47:24 följande:

    Alltså fan blir ju inte klok... Detta taget i morse och kom efter tre min... Det är ju NÅGOT där ändå! Men idag är bim så borde vara starkt ju!!! Hoppas du inte kommer, dumma mens.... Eller är det bara jag som ser? phpMHx6Tj58780.jpg


    Jag ser ett brett ljusrosa streck! Hoppas det stämmer!:)
  • Tjej90

    Ingen mens har dykt upp än. Men detta är väl bara ett önske streck? :( tycker det är åt det rosa håller när jag håller det framför mig iaf..

  • Tjej90
    SecretlyMe skrev 2015-05-20 11:58:20 följande:
    Ja och anledningen till varför var för att en tjej frågade om fler hade så. Men jag tänker inte sitta här och tala om varför jag inte kan kolla upp sånt eller vilka typer av undersökningar jag gjort för alla på FL leker läkare och att få kastat i ansiktet att det kan vara cancer eller att man har svårt att få barn när två olika läkare säger annat känner jag är så onödigt oroande för mig.
    Förlåt det var jag som frågade om någon kunnat trycka ut lite vätska från körtlarna på vårtgården, kanske helt fel forum, ber om ursäkt. Tänkte bara ifall de kunde vara graviditetstecken :)
  • Tjej90

    Har någon av er som plussat haft hemsk mensvärk flera dagar innan bim? Jag har världens värk och diarré, kan det vara tecken? Brukar aldrig ha ont Innan mens. Har bim imorgon men test visar totalt negativt, kan jag ändå vara gravid trots blankt på bim-1?

  • Tjej90

    Min syster skickade den här bilden till mig och undrar ifall det syns ett streck, men det gör det väl va??:)) åh så glad jag blir isåfall!!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester