• Tjej90

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Nu skicka hon denna! Åh jag ska bli moster! <3

  • Tjej90

    Bim idag men inga tecken på att mensen är påväg. Någon som nyss plussat och som haft vita, tjocka, lotions liknande flytningar istället för mens??

  • Tjej90
    halmstadcarro skrev 2015-05-21 20:28:38 följande:
    Jag har haft massa såna flytningar sen dag 1 å går in i v.19 imon smile1.gif
    Åhå kanske det finns en chans ännu då :) när plussade du?
  • Tjej90

    Någon som fått diarré i tidig graviditet innan plus? Har ont i magen. Det liksom ilar och kittlar nästan, svårt å förklara. Samt att magen är i total obalans.

  • Tjej90
    Chikitita skrev 2015-05-22 11:32:34 följande:

    phpSf68Rs26450.jpg

    Hej alla! Ny här på familjeliv och kände att jag bara var tvungen att få en andra åsikt på mina gravtest. Har tagit 4 tester på 2 dagar och alla har visat ett väääldigt svagt streck. Min bim är om 1-3 dagar (oregelbunden). Testerna är billiga från graviditetskollen och har hört både bra och dåligt om dom så törs absolut inte hoppas än...


    Grattis!:)
  • Tjej90
    Mammatillsonvillhaettsyskon skrev 2015-05-22 20:54:29 följande:
    Mixtrat med dina och ser inget längre tyvärr :( bara att försöka inse för kroppen att det inte är något så att mensen kommer... Själv varit med om att mensen inte kommit på över två mån bara för jag försökte så mkt att bli gravid. Så la ner det till slut... Nu ska vi ta nya tag efter fyra månader men funderar på att skita i alla äl test och bara köra.... Fast denna månad trodde jag verkligen då jag fått sug på bacon och kan inte ta lukten av purjolök... Med sonen älska jag hamburgare men kunde inte vara i samma rum som kyckling.... Så var nästan helt säker... Men då kom den jäveln... Så intala dig och få mens :( tyvärr....
    Jaa, får helt enkelt släppa det :) nu längtar jag bara efter mensen så man slipper fundera. Är på bim+1 idag, kommer kanske snart förhoppningsvis. Var din mycket sen?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester