• Lully Hill

    45 år och planerar IVF

    Snart lycklig, jag skulle inte våga ta mer än 10mg per dag utan ordination! Fortsätt som du gör. Jag äter 10mg per dag och får Intralipid dropp men har inte märkt att jag har nedsatt immunförsvar. Jag har inte varit sjuk sedan jag började. Jag tror inte man kan dra sådana slutsatser. Så länge brösten är ömma så är det bra!! Slappna av nu, du kan inte göra mer nu! Kram

    Ps. Jag ska äta Pred hela graviditen och 6 veckor där efter föe min och barnets hälsa. Jag vet inte varför men så säger doktorn! men de flesta som får immunterapi slutar med Pred runt v 12-20.

  • Lully Hill

    Ja nästa gång kan du testa 10mg om det inte går vägen nu. Nu är det troligen för sent att ändra dosen. Det är första tiden som är den kritiska. Men 5 mg kan funka!

    Har du funderat på immunbehandling? Gå in på min presentation så hittar du info och länk till Lifeclinic. De är de som hjälpt mig bli gravid! Förutom CFC då.

  • Lully Hill

    Hej alla vänner!

    Gott Nytt År på er alla!
    Jag hoppas 2012 blir ett bebis år för oss alla här i tråden!! Låt oss alla hålla tummarna så kanske det går!!
    Jag har inte varit så aktiv på FL på ett tag. Jag har varit flera vändor till Gotland och min sjuka pappa så det är lite stressigt. Det är väl typiskt att man inte kan få vara riktigt glad och bara ta hand om sig själv. Nä, då händer något sådant här! Men sånt är livet!

    Jag har nu gått in i v 13 och har nu slutat med Progesteron. Yeppi vad skönt att slippa proggkladdet! Men känns lite läskigt ändå att ändra i behandlingen.

    På Nyårsafton berättade vi för det par som är våra allra närmaste vänner och som följt oss i alla år! (Det var ju lite svårt att mörka för dem varför jag inte ville ha bubbel etc och skulle köra på Nyår istället för att sova över. ) De började gråta!! 

    Kram alla!


    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Snart lycklig, när har du TD? Jag tycker du har flera gravidsymptom!! Upp med hakan!

    kram


    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Snart lycklig: Styrkekramar från mig med!! Kämpa på ge inte upp, då kommer bebisen så småningom!

    Myran, är det Dr D i Athen du har kontakt med eller är det Penny eller vad hon heter?


    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Åh så roligt!! Han gav mig inte så stora chanser med egna ägg pg a min ålder. Rekommenderade ÄD. När jag sa att jag ändå ville försöka hjälpte han mig med goda råd. Han ville gärna själv göra IVFen och tyckte att CFC stimmulerade mig för hårt bla. Han förespråkar att kolla FSH och Östradiol på CD2. Om värdena är under en viss nivå kör man igång samma dag med låg dos. Då är det en fertil cykel. Vi gamlingar har inte lika många fertila cykler. Kör man i en icke fertil cykel blir det taskiga el inga ägg tror jag. Sakta sakta stimmulerar man fram äggen. De blir fler då säger han om man har trötta äggstockar. Att chocka med höga doser då stannar äggblåsorna av. Jag tror på hans metod. Har läst att USA klinikerna kör med nått liknande för oss gamlingar. Men jag fick inte ihop IVFen med Athen så det blev CFC.

  • Lully Hill
    sushikatten skrev 2012-01-08 09:29:46 följande:
    Hej Alla! 
    Följer er här i bakgrunden för just nu är jag så vilsen och vet inte hur jag ska orka ta mig vidare eller om jag ska göra det. Ni vet med alla frågorna. Efter 5 missfall så vet jag inte om det är någon idé. Känns så  tungt varje gång. Måndag så öppna Calanderska och jag ska ta ställning på hur vi ska göra. Ni som är på CFC hur mycket större blir kostnaderna än vad som står på hemsidan jag menar med resor och mediciner och då måste man ta ledigt några dagar. Puhhh vad mycket att ta hänsyn till och vi har kämpat så länge. Pengarna börjar ta slut och min har starta eget och kan inte ta ut någon lön. Det löser sig säkert men det känns ibland som det inte kommer att bli något och jag slänger pengarna i sjön! Nääää jag ska inte tynga ner er med mina problem. Kände bara att jag var tvungen att skriva av mig. 
    Jag är jätte tacksam att ni finns här och jag hänger med eran samtal. Styrkekramar till ER alla här.
    Hej Sushi!
    Välkommen till tråden! Alla har vi våra depp perioder! Men ge inte upp då blir det ingen bebis. CFC har ungefär samma priser som i Sverige tror jag. (Tänk dock på valuta kursen mot danska kronor) Däremot är CFC mycket generösare med 3 pack! Till och med jag 45 år fick erbjudande om det!! I Sverige är gränsen 38 år på de flesta kliniker tror jag. Sedan har du resorna. Vet inte var du bor men från Arlanda kan du flyga billigt om man tar lite obekväma flighter. Både med SAS och Norwiegan. Jag reste dit och hem samma dag, även mellan  ÄP och ET. Då var jag ledig bara just den dagen. Andra stanar i Köpenhamn mellan ÄP och ET. 
    Jag fick hjälp av en svensk läkare med medicinen så det gick inom högkostnaden.

    Kram 
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    myran6801 skrev 2012-01-14 00:49:46 följande:
    Skickade ett nytt mail till Svend o sa att jag fått en tid hos Gyn nästa vecka. Då svarade han! Tror han helt enkelt inte lyckades få tag på någon. Frågade honom om inte behandlingen med LH vore ngt för mig med dåliga ägg och många misslyckade Ivf. Men han svarade bara att jag ska göra Crash.

    Jag undrar verkligen om han har koll på vad han rekommenderar?!

    Woo, vad sa han för skäl till att du skall köra LH varianten?
    Myran, kör Crash. Jag tror faktiskt att de trots allt har lite koll. Det finns olika orsaker till vald metod. Crash ska ju vara bra för dem med kort cykel och det har väl du?
    Kram 
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    woo skrev 2012-01-10 20:19:17 följande:
    Just det jag skulle ju återkoppla ang (antibiotika) Doxycykiln samtalet jag skulle ha ned CFC.
    Jag fick svaret att dom slutat med det för att det inte visat några bra resultat snarare tvärtom (förutom på att det funkar på kor)......Obestämd
    Sen passade jag på att fråga om deras studie om at LH skulle hjälpa oss med lite "trötta sämre äldre" ägg till bättre kvalitet och det skulle jag ha sa dom (Svend)
    Så nu är jag snart igång( HJÄÄÄÄÄÄÄLLLLLLLP) vad ger man sig in på IGEN vi måste vara galna tjejer som kämpar vidare och inte ger upp!! Flört
    Woo,

    På vilket sätt skulle LH förbättra kvaliteten på äggen? LH är väl det hormon som framkallar ägglossningen?
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Hej alla!

    Så kul att se att så många är på gång igen!! Jag håller tummarna för er att 2012 blir ett bebbe år i tråden!!

    s
    Själv hade jag en hemsk pärs i går!
    På eftermiddagen på jobbet upptäckte jag gammalt blod på pappret när jag var på toa! Hjärtat stannade!!
    Jag var tvungen att hålla masken och gå på ett möte på stan hos en kund, det tog flera timmar!
    Sedan åkte jag direkt till gynakuten. På vägen ringde jag min man som också ville komma men han är sjuk och hemma så jag sa att han kunde ligga kvar i sängen. Jag hör av mig sa jag (Stackaren).
    Fick sitta och vänta men tillslut fick jag träffa en doktor och gjorde VUL.
    Men bebben mår bra!!  Det är moderkakan som ligger till så att den läcker lite vid livmodertappen. Inget farligt för bebbe. Gud så skönt!!

    Luften gick ur mig och jag var helt slut igår! Phu vilken fredagskväll!
     


    Varje litet steg är ett steg framåt
Svar på tråden 45 år och planerar IVF