Inlägg från: BuoBä |Visa alla inlägg
  • BuoBä

    Gammal frusen fisk

    Tina en och se hur den verkar. Ser den ok ut är det väl bara att äta?

  • BuoBä
    Joico skrev 2011-09-22 22:20:55 följande:
    Är det inte solklart att man helst inte äter fisk (mat öht) som främst  troligen smakar dåligt och har äcklig konsistens? Att den har förlorat sin näring är ju såklart ett minus men inte den främsta anledning till att inte äta.

    Jo, men du kan ju inte veta om den är dålig innan du kollat den... Den _måste_ ju inte smaka illa och vara frysskadad bara för att det gått mer än 3 månader, även om det _kan_ vara så.


     


    Men du gör som du vill, det är din fisk. Och jag är en sån där konstig person som äter för gamla saker utan att blinka så länge de luktar/smakar bra och ser ok ut.

Svar på tråden Gammal frusen fisk