• PetraK

    BF juni 2012

    Okey, ska höra med min bm vad som är "bra" temperatur, för jag är så frusen så här års och bad är i princip det enda som hjälper. Och bastu får jag om en månad så det vill jag också veta :).

  • PetraK

    Okey, hoppas jag kommer över rädslan, om inte nu så i alla fall efter ultraljudet.

  • PetraK

    EmeelieeA: samma här! HATAR mina jobb-byxor, men för att kunna använda några andra måste jag berätta för min chef och den andra som jag jobbar med, och det vill jag kanske vänta med... Svååårt!

  • PetraK

    Lillalyckan: önskar jag kunde ta ett par andra också, men dom skulle nog fatta direkt. Tänk IKEAs mörkblåa byxor, inte så lätt att hitta några liknande i mammabyxor :/.

  • PetraK

    Saravictoria: vården eller? Jag jobbade på en gruppbostad förut och där hade vi våra privata kläder, DET hade vart skönt nu!!

  • PetraK

    Lillalyckan: ja då är det ju lite märkligt att dom inte har en mammamodell! Jag tror att jag kommer få leta rätt på några byxor som är så lika våra som möjligt, och få pengar till det. Jag hoppas det i alla fall. Om jobbet kräver "uniform" så kan man ju inte bli tvungen att betala själv, eller hur?

  • PetraK

    Min värsta svullnad har också lagt sig, men som du skrev, jeans är inte skönt alls!!

    Ni som äter/ätit postafen, hur pass trött blir man av det? Vågar jag ta en nu innan jag ska till jobbet? Står i butik och blir ensam efter 15-16, fram till 21. Jag vill inte bli helt snurrig för att jag blir trött (är det så det räcker till och blir över redan).

  • PetraK

    Gullgrodan; jag drömmer inte heller så mkt i vanliga fall, men nu, herregud! Det går inte en natt utan att jag drömmer, flera drömmar per natt (känns som att det är från jag somnar tills jag vaknar) och det är både mardrömmar och "vanliga" drömmar, men alltid rätt konstigt. Skönt att det är ett gott tecken ;).

  • PetraK

    Saravictoria: Det är ju bra att det är normalt med drömmarna :). Har säkert skrivit tidigare att jag pratar i sömnen, speciellt i stressiga perioder. I natt försökte jag få min man att betala något. "Du måste slå din kod nu" sa jag och massa annat. Brukar komma ihåg en hel del, som att man är halvt vaken men inte vet varför man säger eller gör som man gör :P. Lite roligt :).

Svar på tråden BF juni 2012