• tm78

    BF juni 2012

    Testade positivt idag, och om jag har räknat rätt så blir det BF 2 juni 2012...
    Första graviditeten, så jag vet inte vad jag har att vänta mig. Spännande, och nervöst!

    Än så länge har jag inte märkt något speciellt, mer än att jag har ömma bröst.

    Fler som har BF i juni 2012, som vill följas åt?

  • Svar på tråden BF juni 2012
  • åsa74

    Hej!

    Jag testade positivt igår efter första försöket Förvånad. Känns pirrigt och nervöst. Enligt graviditetskalendern så är BF beräknat till 6-e juni, det är alltså väldigt tidigt. Har inte så mkt symptom mer än en extrem trötthet!

    Jag vill gärna följas åt   Glad Mvh: Åsa

        

  • tm78

    Vad skoj med sällskap!

    Och grattis till lyckoträff på första försöket Glad

    Vi har försökt sedan i påskas så vi hade nästan börjat misströsta, men som Triss-reklamen säger: Plötsligt händer det! Skrattande

    Mvh Therese

  • Soffifi

    Hejsan!

    Sitter alldeles nyplussad och har inte ens hunnit berätta för min man än.. BF 1 juni, senaste mens 26 augusti. 

    Barn nummer 2 för oss.

    Följas åt?

    //Sofia 

  • tm78

    Hej Sofia! Glad

    Och välkommen med på resan Glad
    Väldigt skönt att ha med någon som har varit igenom detta en gång innan. För mig är det fortfarande så himla overkligt, och jag går hela tiden och oroar mig för att något ska hända. Samtidigt som jag i mina tankar redan inreder barnrum och handlar barnvagn och allt möjligt... Det är minsann många tankar som far runt i huvudet Tungan ute

  • Soffifi

    Tack Therese!

    Konstigt nog känner jag mig lika pirrig och förväntansfull som första gången. Vet iofs lite mer vad som väntar nu.

    Jag tror att det bästa är att FÖRSÖKA att inte oroa sig för att något ska gå fel. Det är ändå fler som det går bra för. :)

    Har du frågor är det bara att ställa dem, svarar så gott jag kan utifrån min synvinkel.

     

  • RocketQueen

    Hej på er! Plussade igår. bf 2/6. Fick ett missfall i v.8 i slutet av juli så jag har redan hunnit bli extremt nervös. :-/
    Har helt olika symptom den här gången mot förra vilket gör mig extra nervös samtidigt som att eftersom det inte gick bra förra gången kanske det är bra med nya symptom? Försöker jag intala mig själv iaf... Har bara fått svaga plus men har bim idag eller imorgon så jag tänkte ta nya test om några dagar och se om det blir starkare innan jag börjar oroa mig

  • zenoble

    Hej på er, och grattis till +en! Jag plussade en vecka efter äl.. Också BF den 2 juni om det stämmer. Andra barnet, men lika nervös som jag var med första såhär i början!

  • Norrlandstöus

    Halloj plussade idag och efter beräkningarna så ska jag ha barn den 29 maj men om jag ska gå efter när jag hade ägglossning så tror jag det kommer att bli efter 1 juni.. det är första barnet och jag är rätt ung så det känns såå pirrigt:)

    jag har redan ganska jobbiga symtom, ömma bröst så ini norden och det maler på i magen så jag tror jag blir galen.. illlamåående på morgon och på kvällen?! trodde att det bara var på morgonen man mådde illa men men..
    ha det bra alla:D  

  • tm78

    Välkomna alla Glad

    @Norrlandstöus: Jag har också varit väldigt öm i brösten, men det har släppt lite idag. Och jag känner mig uppblåst och “körig” i magen. Men inget illamående alls.

    @lillalyckan: Usch, jag förstår att du är orolig! Jag håller tummarna för att det går bra den här gången!

  • Norrlandstöus

    Har ni redan berättat det för någon eller kan ni hålla er? hellst skulle jag vilja skrika ut det till hela världen men jag måste hålla mig..;)

Svar på tråden BF juni 2012