• Skrutten04

    ÄD gravida lattemammor i Stockholm - nr 2

    Tjobabi skrev 2012-01-10 21:38:02 följande:
    Ja jag hade gärna haft en man här hemma med och dela allt detta med...Tyvärr ser det ju inte ut så... Men jag har inte riktigt tid tycker jag att sitta här å vänta på att McDreamy ska behaga dyka upp.Men ärligt, jag tycker det suger ibland att göra detta själv. Kan känna sig så jäkla ensam och inte ett dugg som "alla andra"... Så vissa dagar är kass men de flesta är jag rätt nöjd. Finns ju faktiskt massa fördelar med att vara själv med!
    Jag tycker också du är stark och beundrar dig! Jag förstår att det är tufft ibland men som du säger det finns fördelar med allt. Min vän, tvillingmamman, som också gjorde ÄD i Riga är singel. Hon kämpar på med sina tvillingar (och en hel del hjälp från omgivningen såklart) men hon är så lycklig! Det är underbart att se och så kommer du också känna.
    Kram
  • Skrutten04
    villsågärna38 skrev 2012-01-10 19:13:15 följande:
    Vad säger ni om detta, har precis gråtit till Gordon Ramsey´s Best Restaurant!! Måste vara ett nytt lågvattenmärke i min östrogenkarriär, ha, ha!!! Tungan ute

    Googlar just nu på Blocket på barnvagn, vad har ni andra valt/tänkt välja? Några tips? Gillar syrrans Urban Jungle men där sitter ju barnet frånvänt i sittdelen så den vill jag inte ha nu utan isf när lilla Bubblan blir lite större. Lutar åten Bugaboo begagnad nu.. men ja, vi måste nog åka runt och provköra lite mer också tror jag.

    Kram på er vänner!!
    Underbart, nästan värre än Sveriges mästerkock! Jag känner så igen mig (och jag var en sådan som aldrig brukade gråta på ens på sorgliga filmer).
  • Skrutten04

    Bra att läsa er vagndiskussioner, har ingen aning om vad vi ska ha ännu. Däremot har svärmor tjingat för att få köpe en ny vagn till oss, det känns lyxigt (hon har det dessutom inte så mkt pengar då hon är ensamstående men hon har sparat och vill så gärna, gulligt!). Hon ska till NYC i vår och kommer ev köpa en där. Vi (jag och sambon) har bestämt att inga bebissaker innan RUL, känns tryggare så på ngt sätt. Vi tar en dag i taget så vi har inte ens börjat titta (jo, jag har tjuvläst en barnvagnsguide på nätet men det är också allt). Jag lyssnar och lär från er andra så länge.

    Bollan, ja tror också det blir mammabyxor som står överst på listan. Känns som allt börjar strama nu.

  • Skrutten04

    IVFd
    Tack för alla bra tips om kläder o prylar. Skönt att ha ett "proffs" som hunnit så mkt längre än oss andra.

    Jag vill också med på listan såklart vill inte göra dig besviken men jag tror på den 19/1 - bara en känsla. Håll ut, snart är Mini här!

    Roligt att du träffat MejaMaja och skriver så fint om henne. Det är hon som är min vän och som stöttat oss enormt i hela denna process m ÄD. Visst är hon cool och hennes tvillingar är underbara!

  • Skrutten04
    BollanB skrev 2012-01-11 16:05:07 följande:

    Glad! Har varit på läkarbesök och då tittade vi in med ett UL. Oj, vad skönt att få veta att det ser bra ut, lika stora, 4 cm. Och oj vad roligt att se hur de sprattlade, armar och ben åt alla håll! Helt sjukt att jag inte känner det....


    Grattis! Visst är det underbart att se den/dem studsa omkring därinne!?! Vilken dag är du på idag? Lycka! Hjärta
    Kram
  • Skrutten04

    Hej vänner, vilken härlig aktivitet det är här inne. Massor med bra saker att läsa. Tack alla för bra tips på saker att ha hemma mm, speciellt just de där "som ingen pratar om".

    VSG, håller med dig ang magen antingen är det nästan diarré eller väldigt trögt. Ovant att prata om men så skönt att kunna göra här.

    IVFd, kämpa på och håll ut, snart är Mini hos er - och mitt datum håller än ;) På onsdag är det dags!

    Mela, min mage syns ju inte ännu så jag har ännu inte upplevt det du beskriver men hag förstår precis. Rök ihop m mamma då jag varit så dålig m migränen. Vet att hon bara menar väl och är orolig för mig men det kändes nästan som hon tycker vi aldrig skulle ha gjort detta, att min kropp inte orkar. Ja, låter väl hårt nu när jag bara beskriver det såhär kort. Stå på dig, det är din mage och dina beslut.

    Lie, dubbelgrattis! Wow! Det kommer gå bra m förstår att det är omtumlande. Träffade min kompis m tvillingarna igår, de är bedårande!

  • Skrutten04

    Hur har ni gjort med influensa vaccin? Har ni tagit, funderar ni på att ta? Läste på vårdguiden och tyckte det var väldigt tvetydig info.

    Visserligen är jag inte helt opartisk då jag jobbar på Apoteket (dock inte i butik utan på huvudkontoret) men där finns både utmärkta stödstrumpor och en härlig olja "olja för gravida magar" som jag gillar.

  • Skrutten04

    Bollan, jag tog också svininfluensan i fjol ( el var det två år sen, när var det det var sådan hets?) och jag har läst precis som du, tog man den 2009/2010 så är man skyddad men sen stod det att man bara är skyddad för 1/3 och då började jag fundera (fick en släng av feberfrossa inatt)...

Svar på tråden ÄD gravida lattemammor i Stockholm - nr 2