• Sofi81

    Vår/sommarbebisar i umeå 2012

    Jag går omkring och käkar hela tiden! Detta är så olikt mina andra graviditeter så att det finns inte, men illamåendet har i alla fall lagt sig vilket jag tycker är grymt skönt, men är fortfarande sjukligt trött. Dessutom så blir jag väldigt lätt yr och ont i huvudet har jag för jämnan. Hoppas verkligen att det ger med sig snart!

    Snart dags att berätta för "cheferna" på jobbet. Jobbar på ett personalkooperativ, så jag ska väl ta och kläcka ur mig hemligheten på måndag då det är dags för styrelsemöte, tycker dock att det skulle vara skönt att få höra helt klart att man får förlängt tills sommaren först, så att det inte faller på att dom får veta att jag är gravid! Så får det ju inte gå till men man vet ju aldrig!!!

    Det där med vagn, vet inte alls hur man ska tänka där!! Vi kommer nog bara att köpa en vagn till bebisen och sen så har ju L kvar sin som han har och med en ståbräda kan vi klara oss rätt bra. H är inte alls sugen på att varken åka vagn eller stå på ståbräda!

  • Sofi81

    Norrlandsyster:  Välkommen hit!

    SUNSHINED : Man vet aldrig, det återstår ju att se, men alla sånna tester enligt kinesiska almenackan och så visade att det skulle bli en liten flicka. 

    Kommer nog inte att kunna hålla mig när vi är där på RUL utan jag kommer att fråga vad det blir för kön, hoppas bara pappan tycker det samma :) 
    Hur tänker ni andra göra??
     

  • Sofi81

    Då håller jag mina tummar!!!!

    Hur är det för alla här i tråden då?? Väldigt tyst är det då??

    Själv har jag åkt på en förkylning, men verkar inte bli så farligt, har varit hemma från jobbet idag och myst med lille plutten, min stora kille han åkte till sin pappa i går kväll!

    Nu blir det mys i soffan med lite godis och snart Idol!

  • Sofi81

    Janniiigue - Välkommen hit :) Jättefin mage! Känns skönt att veta att det är nån fler som har stor magen, även om din är större än min :)
    Enligt den kinesiska befruktningskalendern skulle detta vara en flicka! Men testade det aldrig med mina andra barn så vi får väl se :)
    Jag vill prompt veta vilket kön det är på RUL, så jag hoppas sambon går med på det :)

    Marieotyra - Skönt att du fått något för ögoninflammationen. Drygt att vara hemma och vabba så länge, tycker jag är hemma hela tiden med mina små, Eller det är Leo som är sjuk mest. Nu har han feber och en hemsk hosta, så får se åt vilket håll det går idag!

    Flattis : namn är alltid svårt, mina pojkar hade namn innan de föddes, vara bara att hålla tummarna att det passade när dom kom ut :) Med 2:an var det jag som bestämde helt själv (eftersom jag var ensam och pappan, som också är pappa till 1:an inte brydde sig)
    Nu får vi väl se hur det blir med namn, alltid svårt.
    Vi bor ju i ett hus några mil utanför Umeå och trivs så bra, skönt med hus istället för lägenhet, jag bodde ju ett tag i en 3:a med mina 2 barn, men när sedan karln flyttade in blev det alldeles för trångt.  Då flyttade vi till huset som jag ägde tillsammans med mitt ex, vi köpte ut honom. Bara för att göra en lång historia kort!!

    Vilket inlägg!!
    Är det många här som bloggar?? Tänkte är alltid ute efter någon ny blogg som jag kan följa :)

  • Sofi81

    Vi har både en Volvo v70 och en Volvo v50 och vi rymmer 2 stolar bak utan problem, men det jobbiga kommer ju att bli nu när nummer 3 kommer!! Var ska den sitta?? I "min" bil finns ingen airbag, så där är det lugnt, men i karlns bil så är det en airbag, så kan anta att ska vi nånstans så blir det med min bil, i alla fall om vi är allihopa!

    Hur vi ska göra med babyskydd till bebis är inte riktigt säkert ännu! Vi funderar på att köpa ett nytt, får om vi vill "köpa" tillbaka det jag hade till Leo, men det känns så gammal att det skulle kännas tryggare med en nyare. Men vi får se!

    Flattis - Så tråkigt! Blödde du mycket??

  • Sofi81

    Marieotyra: Jag känner också av plutten där inne i magen! Har gjort det ett tag, men nu börjar det blir mer ofta, alltså 1 gång varje dag åtminstone. Fast samtidigt så tänker jag, kan man verkligen känna av dem redan??

  • Sofi81

    Precis så känner jag också det kan inte vara nått annat, och dom säger ju det att med andra barnet kan man känna rörelserna tidigare än med första.

Svar på tråden Vår/sommarbebisar i umeå 2012