• Sofi81

    Vår/sommarbebisar i umeå 2012

    Jag är i v 15 enligt sista mensen (men jag tror att jag kan va lite längre gången, har i alla fall känts som så hela tiden!) nu och jag vet att det inte är tarmrörelser, eftersom dom känns helt annorlunda, känner nämligen av dom med.

  • Sofi81

    Här plockas det fram för födelsedags fika/middag. jag fyller nämligen år idag! nu är jag halvvägs till 60!

    ick en ny bärbar dator av sambon, barnen och svärmor och hennes karl. Så håller på att pyssla med den nu :)

    Hoppas alla får en trevlig advent!

  • Sofi81

    Tackar alla!

    Fogarna spökar här efter en hektisk helg! Hoppas att det bara är övergående så jag inte behöver ha ont  från nu och till förlossningen, det skulle vara så jobbigt!

  • Sofi81

    Sunshined - dom flesta har ju redan haft den som liten, så jag håller tummarna att du också har haft den! Det är skönt att vet att jag har haft det då man jobbar inom förskolan! Men det är jobbigt att gå och inte veta!

  • Sofi81

    Sitter i kö med sjukvårdsrådgivningen. Fick lite blod på papperet efter jag varit på toaletten! Så nu är jag väldigt orolig eftersom jag varit med om ett missat missfall tidigare! Där kom det också ungefär i denna vecka. Är v15+5 idag!
    Så får väl se hur detta går!

  • Sofi81

    Tack!! Skulle avvakta, eftersom jag inte har ont och det inte var mycket. Ringde dock till förlossningen också för att få prata med en barnmorska Hon sa att hon trodde det kunde bero på en svmpinfektion och att min slemmhinnor är lättblödande. Senaste gången jag var på toaletten var det inget. SÅ får väl avvakta och se.

    Ska ringa barnmorskan imorgon och se om hon har någon tid ledig. Annars så har vi en tid på tisdag! Blöder jag mer idag kommer jag åka till akuten så dom får kika   

  • Sofi81

    Jodå, här lunkar det på. Vet väl egentligen inte om  allt är ok. Har RUL 22 dec så då får vi se om det finns ett tickande hjärta. tycker mig känna fosterrörelser ibland, men man kan ju missta sig!

    Så ja det är ju bara och vänta och se. Inga mera blödingar i allafall. Tycker iofs att det är lite sjukt att dom inte kan kolla upp sånna saker, så att man får veta, utan man ska bara avvakta och se!  Jaja. Vi håller våra tummar!

  • Sofi81

    Jo det blir ju inte så roligt men vad ska man göra? Har väl egentligen ställt in mig på att det inte finns ett tickande hjärta. Så behöver det inte komma som en överraskning. Så vi får se!

Svar på tråden Vår/sommarbebisar i umeå 2012