Inlägg från: bubbelmaja |Visa alla inlägg
  • bubbelmaja

    snabbt svar om grädde!

    håller på att göra vit chokladmoussetårta och i den ska det vara vispgrädde, 3 dl. Jag har redan vispad grädde. Hur mycket redan vispad grädde ska jag ta för att det ska motsvara 3 dl ovispad. nån som vet?

  • Svar på tråden snabbt svar om grädde!
  • bubbelmaja

    alltså, det ska vara vispad. Har vispad på sån där tryckflaskaflaska. i recepte´t står det 3 dl, som alltså ska vispas. Fattar ni?

  • bubbelmaja

    poena: jo, gör nog så. Vet ju hur den ska smaka på ett ungefär. Tack för svaren!

  • bubbelmaja

    sandra: Jag har ju inte vispat någon grädde alls, utan den är ju så i flaskan!

  • bubbelmaja

    OK! Tack för era svar. Nu står jag här och funderar på om jag ska göra moussen med helt nyvispad grädde, ur vanlig tetra, och köpa ny tetra till potatisgratängen. Tyckte ju att det var så bra att kunna göra upp flaskan med grädde som blev kvar på dopet, men det kanske inte blir lika bra.

    Tack igen för snabba svar, det är ju otroligt vad folk är hjälpsamma snabbt!

Svar på tråden snabbt svar om grädde!