Inlägg från: cherrycupecake83 |Visa alla inlägg
  • cherrycupecake83

    Vill gå ner i vikt och funderar på att prova Planto slim! Ni som provat vad säger ni?

    vad intressant, visste inget om dessa kapslar... en annan fråga hur mkt i bmi behöver man ha för att få göra och  för att få stå i kö till en gpb? jag har i stort sett i hela mitt liv varit överviktig, och enligt bmi kraftigt överviktig. Vill gärna komma på kenpet att bli av med alla KG... har testat cambridge,nutriulette,xtravaganza gått på itriim mm men verkar som inget knep hjälpt.

    Sista utväg är en gpg men vet inte hur pass stor personen ifråga måste vara för ens kunna ansöka?
     

  • cherrycupecake83
    lycklig02 skrev 2011-11-06 14:17:14 följande:
    Hur ska du leva efter gbp då menar du myvaymylife? Precis som med vlcd så krävs det att du efter gbp gör en total kost förändring annars hjälper inte gbp heller

    Jag känner 7st person som genomgått en gbp op, det har bara blivit till det bättre. Självklart vet jag att man måste ändra på sig, ändra på sitt levnadssätt. Jag har sett att folk som inte skött sig kan äta upp sig igen till lika stor människa, men så är inte min tanke alls.
  • cherrycupecake83
    sommar barn skrev 2011-11-10 13:46:04 följande:
    Hej!
    Här har det inte heller blivit så att jag skaffat några tabletter än. Däremot har jag köpt 90 tabletter (2 veckors kur) Biodrain, som är en detox= reningskur för att göra sig av med diverse slaggprodukter som kroppen inte behöver. Jag har aldrig någonsin tagit en reningskur för kroppen och hoppas det ska göra mig gott. Ännu har jag inte märkt något speciellt förutom att jag behöver kissa mer ofta. Jag hoppas att jag ska känna mig piggare efter denna kur samt har jag en önskan om att förlora något kilo på vägen. Återkommer efter dessa två veckor. 

     

    har också funderingar på att införskaffa denna grej, kan vara bra! hör gärna av dig igen om två veckor, och berätta vad du tyckte om detta!
Svar på tråden Vill gå ner i vikt och funderar på att prova Planto slim! Ni som provat vad säger ni?